8 hónapnál régebbi cikk

December 2-ig szavazhatunk a fehérvári zongorista lányra a Duna TV tehetségkutatójában
·Zenetehetségkutató·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook.com/nadine.zongora
December 2-ig szavazhatunk a fehérvári zongorista lányra a Duna TV tehetségkutatójában
·Zenetehetségkutató·Utolsó frissítés: undefined

Varga Nadin, a fehérvári zeneiskola 11. osztályos növendéke a Duna Televízió Virtuózok című országos komolyzenei tehetségkutatójában több száz jelentkező közül jutott tovább.

Fehérvári zenei tehetségnek szurkolhatunk, és szavazatunkkal a Közönségdíjra javasolhatjuk a Virtuózok komolyzenei műsorban.

Varga Nadin, a Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium 11. osztályos zongora és zeneszerzés szakon tanuló diákja több száz jelentkező közül került be a televíziós előválogatóba, ahol a zsűritől rendkívül pozitív értékelést kapott.

Varga Nadin több nemzetközi zeneszerző versenyen kapott már első díjat, a napokban is egy neves amerikai zeneszerző versenyen maximális pontszámmal Grand Prize díjat ért el Körbinduló kórusművével, amelyet a szakgimnáziumban vettek fel tanárai és diáktársai segítségével.

Több ösztöndíjat is elnyert, kitűnő tanuló és más területeken is tehetséges. Nagyon szeret rajzolni, és dobolni is tanul, mert az egyik célja, hogy minél több hangszert ismerjen meg.

A tehetséges fiatal nevezett a Duna TV komolyzenei tehetségkutató műsorába. Több száz jelentkező közül került be a Virtuózok televíziós előválogatóba, ahol a zsűritől rendkívül pozitív értékelést kapott.

"Lélegzetelállító volt a produkciód! Ez a fajta érzelmi gazdagság teljesen lenyűgöz, ami benned van!" – hangzott el, miután meghallgatták S.Rachmaninov H-moll Prelude művét Nadin előadásában.

A Virtuózok V4+ heti adásaiban bemutatott résztvevők közül lehetőség van a közönségnek is dönteni hetente 1 közönségdíjas kiválasztásával.

A játékban csak azok vehetnek részt, akik a Virtuózok honlapján közzétett szavazófelületen regisztrálnak és a belépés időpontjában 18 évesek, vagy annál idősebbek.

Varga Nadinra december 2-ig adhatjuk le szavazatainkat. A játék során nemcsak Nadin, hanem a fehérvári szakgimnázium is nyerhet 100.000 Ft értékű kottavásárlási utalványt.

A Virtuózok második válogatója – benne Varga Nadin produkciója is – itt visszanézhető:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek