1 hónapnál régebbi cikk

Megkezdődött az Alba Aréna kivitelezése, földmunkák miatt kérnek türelmet a közlekedőktől
·Hírekforgalom·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu
Megkezdődött az Alba Aréna kivitelezése, földmunkák miatt kérnek türelmet a közlekedőktől
·Hírekforgalom·Utolsó frissítés: undefined

Földszállításhoz kapcsolódóan kell megnövekedett tehergépjármű-forgalommal számolni az elkövetkező hetekben. Az Alba Aréna meginduló kivitelezéséhez kapcsolódóan kitermelt termőföldet az Alsóvárosi réten helyezik el.

Az oda- és visszaúton közlekedő teherautók mozgása főként munkanapokon és munkaidőben történik, az ünnepi időszakban pedig szünetel majd az elszállítás. Minden közlekedő és érintett lakos türelmét kérik.


A földmunkákkal megkezdődtek az Alba Aréna kivitelezési munkái, ehhez kapcsolódóan a kitermelt termőföld elszállításának útvonalán a tehergépjárművek számának növekedésére lehet számítani. Az Alsóvárosi réten helyezik el a földet, a teherautók az M7 autópályát, a 63. sz. főúti csomópontot (Auchan) és a 7. sz. főút elkerülő szakaszát érintik majd. Az üresen visszatérő gépjárművek esetében az önkormányzat egy, a lakosságot kevésbé zavaró útvonallal tervezett, de a Magyar Közút előírásai mellett erre nincs lehetőség, így a Budai úton, a Topolyai utcai jelzőlámpás csomópontnál és a Palánkai út egy szakaszán közlekedve tudnak visszafordulni a teherautók a munkaterület irányába. 

A jelentős mennyiségű termőföld kiszállítása munkanapokon munkaidőben 7-17 óra között, esetenként pedig szombati napokon is történik, illetve a karácsonyi, ünnepi időszakban szünetel majd az elszállítás. A következő ütemben, januárban a töltésföld elszállítására kezdődik, ennek pontos ütemezéséről is tájékoztatást fog adni az önkormányzat. 

Minden közlekedő és érintett lakos türelmét kérik és köszönik!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek