2 évnél régebbi cikk

Vörösmarty Színház: 45 perccel az előadás előtt derült ki a színművész betegsége
·SzínházVörösmarty Színház·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Horváth Reni
Vörösmarty Színház: 45 perccel az előadás előtt derült ki a színművész betegsége
·SzínházVörösmarty Színház·Utolsó frissítés: undefined

Vasárnap elmaradt Az egérfogó című előadás a Vörösmarty Színházban. Véleménycikkben írtunk arról, hogy mindezt a nézők csak percekkel a kezdés előtt tudták meg az előcsarnokban. A színház reagált írásunkra, és kiderült, mi is történt pontosan tegnap este.

Reagált a Vörösmarty Színház a mai napon megjelent véleménycikkünkre. Ebben arról írtunk, hogy a  január 2-ára kitűzött, de végül egy váratlan betegség miatt elmaradt darabról csak percekkel a kezdés előtt, a helyszínen tájékoztatták a közönséget. 

A Vörösmarty Színház válaszát az alábbiakban változtatás nélkül közöljük, egyben mielőbbi gyógyulást kívánunk a megbetegedett színművésznek:

"Kedves Kolléga! 

A Vörösmarty Színház első előadása az új esztendőben január 2-án, Az egérfogó váratlanul betegség miatt elmaradt. Színművészünk megbetegedéséről mindössze az előadást megelőző 45 percben szereztünk hitelt érdemlően tudomást. Az idő rövidsége miatt elsődleges feladatunk volt, hogy az előadást megmentsük, mert nem szerettük volna hűséges közönségünket színházi élmény nélkül hagyni. Miután már végérvényesen eldőlt, hogy az előadást nem lehet megtartani, az érkező nézőket hoszteszeink tájékoztatták. A korábban megszokott élőszavas telefonos tájékoztatásra az utolsó pillanatban nem volt már lehetőség.

Ahogy eddig is, úgy a jövőben is minden csatornánkon keresztül (telefonon, honlapon "Pótelőadások” oldal, Facebook oldal) hírt adunk a műsorunkat érintő változásokról, aktualitásokról. Annak érdekében, hogy hasonló eset a jövőben ne forduljon elő, dolgozunk egy olyan technikai megoldás bevezetésén, amelynek köszönhetően aznapi nézőinket a váratlan előadás elmaradásról azonnal fogjuk tudni tájékoztatni.

A kellemetlenség miatt nézőinktől elnézést kérünk. Az elmaradt előadás pótlásáról hamarosan tájékoztatást nyújtunk Színművészünknek mielőbbi jobbulást kívánunk!"

A vasárnap elmaradt előadás körülményeiről korábban ebben a véleménycikkben írtunk:

Kapcsolódó
Nem az a baj, hogy elmarad a Vörösmarty Színház előadása, hanem az, hogy erről nem szólnak a nézőknek

Úgy tűnik, hogy a Vörösmarty Színházban csak felesleges nyűgnek tekintik az internetet. Más magyarázat nincs arra, hogy miért nem jelzik a számtalan felület bármelyikén, hogy betegség miatt elmarad egy előadás. Sem előtte, sem azóta.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek