2 évnél régebbi cikk

Ideiglenes lezárás lesz a Skála parkolóban
·Közlekedéslezárás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu
Ideiglenes lezárás lesz a Skála parkolóban
·Közlekedéslezárás·Utolsó frissítés: undefined

Fák gallyazása és burkolati festések miatt három ütemeben lesznek ideiglenes lezárások a Skála parkolóban. Ma a Pilinszky tér felőli zsákutcás parkolóban indulnak, majd január 24-én, hétfőn és január 31-én, hétfőn a Rákóczi Ferenc utca felőli parkolókban folytatódnak a munkálatok.

Székesfehérvár Városgondnoksága ezúton is tájékoztatja a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy a Skála parkolóban a fák gallyazása és burkolati festések miatt egyes parkolóegységeket ideiglenesen lezárnak - olvasható az Önkormányzati Kommunikációs Központ közleményében.

A munkálatok három ütemben zajlanak:

  • Január 20-án, csütörtökön reggel 7 órától a munkálatok idejére ideiglenesen lezárják a Skála parkoló Pilinszky János tér felőli zsákutcás parkolóit.
  • Január 24-én, hétfőn 7 órától a Skála parkoló Rákóczi Ferenc utcával párhuzamos, középső zsákutcás parkolójában lévő fákat gallyazzák és festik a burkolatokat.
  • Január 31-én, hétfőn, a munkálatok harmadik ütemében a Rákóczi Ferenc utca felőli zsákutcás parkolót zárják le ideiglenesen a gallyazás és a burkolatfestés idejére.

A munkálatok végeztével az ideiglenes lezárások megszűnnek. Kedvezőtlen időjárási körülmények esetén az időpontok változhatnak, erről is tájékoztatják a lakosságot.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek