2 évnél régebbi cikk

Megkezdődik a Városháza felújítása
·HírekVárosháza·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Megkezdődik a Városháza felújítása
·HírekVárosháza·Utolsó frissítés: undefined

Az idei évben megtörténik a Városház tér 1. számú épület teljeskörű energetikai korszerűsítése. A Városháza patinás, de már megújulásra váró épületében február 2-án indul a kivitelezés.

Ennek idejére lezárják a díszudvart, ideiglenesen kisebb lezárásokra is számítani kell az épület körül. Az esetleges zaj- és egyéb hatások miatt a lakosság türelmét kérik. 

A munkálatok érintik az épület teljes homlokzatát, a hozzá kapcsolódó restaurálási feladatok elvégzésével (kő-, fa-, fémrestaurálás), az utólagos falszigetelést, a tetőszerkezet megerősítését, a héjazat cseréjét, részlegesen a nyílászárók cseréjét, valamint a zárófödémek hőszigetelését. 

A kivitelezési munkálatok 2022. február 2-án megkezdődnek, és előreláthatóan 2022. december 31-ig folynak majd. Ezidő alatt a díszudvar, valamint a nyilvános illemhely a közforgalom elől lezárásra kerül. Az épület környékén depózási területek lesznek lekerítve, valamint előfordulhatnak ideiglenes lezárások, melyek helyéről és időtartamáról az Önkormányzat folyamatos tájékoztatást nyújt majd. 

A kivitelezéssel kapcsolatos zaj- és porhatásokkal, esetleges kellemetlenségekkel kapcsolatban kérjük a lakosság szíves türelmét és megértését!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek