2 évnél régebbi cikk

Fehérvári programok a hétvégére: Esküvő Kiállítás, farsangi családi délután és Uncharted
·Programokhétvége·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Mafab/Columbia Pictures
Fehérvári programok a hétvégére: Esküvő Kiállítás, farsangi családi délután és Uncharted
·Programokhétvége·Utolsó frissítés: undefined

Február második hétvégéjén igencsak beindulnak az események, így ezúttal is számos fehérvári program közül csemegézhettek: többek között kilátogathattok az Esküvő Kiállításra, megkóstolhatjátok a finom fánkokat a farsangi családi délutánon, vagy beülhettek a moziba, ahol az Uncharted lesz a nyerő.

Koncert: Valentin-nap a Boka Boogie Banddel
Mikor?: Február 11., péntek 18:00
Hol?: Gárdony, Nemzedékek Háza

Februárban is folytatódik a sikeres táncklub a Boka Boggie Banddel, most a Valentin-nap jegyében! Vendégük lesz Perczel Kovács Orsolya, a gyönyörű hangú énekesnő és Krausz Ádám a Paksi Táncklub vezetője, vele most a romantika jegyében a keringőt veszik át.

Környezetvédelem: Önkéntes szombatok
Mikor?: Február 12., szombat 8:45
Hol?: Aszal-völgy

Önkéntes szombatot szerveznek az Aszal-völgy élőhelyeinek megtisztítására február 12-én. A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Fejér Megyei Csoportjának programján az érettségizéshez szükséges Iskolai Közösségi szolgálathoz is jóváírnak órákat. A programon való részvétel ingyenes, jelentkezni telefonon vagy privát üzenetben lehet.

A részvételhez szükség lesz védőkesztyűre, ágvágóra, metszőollóra, esetleg bozótvágókésre és láncfűrészre, illetve érdemes bakancsban érkezni.

A találkozó február 12-én, szombaton 8:45-től az aszal-völgyi gát fordulójánál lesz, mindenki saját felelősségére vehet részt a feladat elvégzésében. További információ Lendvai Gábortól kérhető a +36 30 425 5630-as számon, illetve a Facebookon, privát üzenetben.

Önkéntes szombatok

Facebook/Fejér megyei madárbarátok

Kiállítás: XX. Székesfehérvári Esküvő Kiállítás
Mikor?: Február 12., szombat 9:00
Hol?: Novotel Székesfehérvár

Hamarosan elindul az esküvőszezon, és azok a párok, akik idén szeretnék összekötni az életüket, szinte biztosan kitűzték már a nagy nap időpontját. Ám ez csak az első lépés - talán a legkönnyebb pillanat azon az úton, amíg a boldogító igen kimondásáig jutnak a jegyesek.

Hogy a szervezés időigényes és sokszor nehézkes menete kicsit könnyebb legyen, Székesfehérváron idén már 20. alkalommal hívják egy helyszínre az esküvői szakma kiváló és elismert képviselőit, akik évek-évtizedek óta sikeresen elégítik ki az ifjú párok igényeit, valósítják meg ötleteiket, és teszik felejthetetlen emlékké közös életük kezdetének napját.

Az Esküvő Kiállításon ugyanis idén is több mint 40 szolgáltatóval ismerkedhetnek meg a párok február 12-én, szombaton 9 és 19 óra között Székesfehérváron, a Hotel Novotelben, az Ady Endre utca 19. szám alatt.

Esküvő Kiállítás lesz Székesfehérváron

Esküvő Kiállítás

Farsang: Süssünk együtt farsangi fánkot!
Mikor?: Február 12., szombat 14:00
Hol?: Közösségi Központ - Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar

Farsangi családi délutánra invitál a Közösségi Központ - Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar február 12-én, szombaton 14 órára. Fánksütés, fánkevő verseny és farsangi álarc készítése szerepel a programban, amelyből a tánc sem hiányozhat: 16 órától gyermekjátszó táncház kezdődik, a talpalávalót a Szedtevette zenekar húzza, a táncházat Kneifelné Laczkó Krisztina vezeti.

A belépés ingyenes. A szervezők szeretettel várják a programra érkezőket, akiket arra kérnek, hogy tartsák be az érvényben lévő járványügyi szabályokat.

Lekvárral az igazi

Kiss László

Farsang: Farsangi táncház
Mikor?: Február 12., szombat 17:00
Hol?: Táncház

Farsangi táncházat szervez február 12-én, szombaton az Alba Regia Táncegyüttes. Hagyományosan lesz kézműves foglalkozás, jelmezes népi gyermekjátszó, tánctanítás és táncos mulatság a Malom utcai Táncházban, muzsikál a Galiba zenekar.

A program kézműves foglalkozással kezdődik, amelynek keretében mohai tikverőzős álarcot készítenek a résztvevők Pintérné Markovich Marcella irányításával. 18 órakor a Hallod pajtás, itt a farsang… című népi gyermekjátszó következik, ahova jelmezben várják a gyerekeket. 19:30-tól Nedvig Bendegúz és Kósa Adrienn oktat vajdaszentiványi táncokat, majd 20:30-tól táncházi mulatság zárja a programot.

Mozi: Uncharted
Mikor?: Február 10-től
Hol?: Cinema City Alba

Nathan Drake-ről és az Uncharted-szériáról szerintem, ha akarva-akaratlanul is, de szinte mindenki hallott már. A világsikerű videójáték alapján készülő, több kontinensen forgatott kalandfilm a játékok előtt játszódik, így kiderül belőle, hogy miért lépett Nathan Drake a bűn útjára, hogyan lett kincsvadász, és miért olyan sikeres benne.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek