2 évnél régebbi cikk

Babalátogatóba készülsz? Ilyen ajándékot vigyél!
·Életmódbaba·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
babylion.hu
Babalátogatóba készülsz? Ilyen ajándékot vigyél!
·Életmódbaba·Utolsó frissítés: undefined

Sokan tanácstalanok, amikor babalátogatóba mennek, hogy mit is vigyenek a kicsinek. Az olyan ajándékok a jók, amelyeknek a baba és a mama is örül. Most mutatunk pár ötletet, amivel biztosan nem fogsz mellé: szép és praktikus termékek közül válogattunk.

Játék: a klasszikus ajándék babalátogatóba

A legtöbb ember valamilyen játékkal lepi meg az újszülöttet. A gyerekek még játszva tanulnak, így fedezik fel a körülöttük lévő világot. 

Az újszülötteknek, csecsemőknek is lehet játékszereket venni. Ezeket nemcsak a hagyományos játékboltokban, hanem bababoltokban is árulják, éppen ezért érdemes szétnézni a kínálatukban. 

A Baby Lion babaáruház játékai kielégítenek minden igényt. A csöppségeknek játszószőnyeg, zenélő forgó és játékhíd, szundikendő és plüssjáték javasolt. Ezek olyan dolgok, amelyek szépek és hasznosak is. 

A szundikendő lehet például a legjobb társ az alvásban éveken át, ami még a babakocsis sétákra is elkísér. A játszószőnyegek között van olyan is a Baby Lion kínálatában, amely házikóvá alakítható, így sok időn át hasznos lesz az önfeledt szórakozáshoz.

Lenyomatkészítő dekorelemek

Aki valami különleges dologgal szeretné meglepni az újdonsült családot, válasszon nekik lenyomatkészítőt! Ennek is több fajtája van, s manapság nagyon divatos ajándéknak számít. Nem is csoda, hiszen a szülők szeretnék megörökíteni a pici minden pillanatát. Ezért készül a rengeteg fénykép, videó is.

A lenyomatkészítő dekorelemmel azonban akár 3D-s emlék is előállítható! Egy szoborkészítő készlet kiváló ajándék lehet babalátogatóba: a kicsi kezeket, lábakat is meg lehet őrizni így éveken át. Használatuk egyszerű, bárki képes szobrásszá válni egy órácskára! 

Az elkészült szobrokat, lenyomatokat dekorációs célként is felhasználhatjuk a babaszobában. Falra is lehet akasztani a lenyomatot képként, de a 3D-s szobor speciális fényképkeretbe is betehető vagy egy fa talpazatra is állítható: a szülők kreativitásán múlik, hogyan használják fel ezt a páratlan ajándékot.

További ajándékötletek babalátogatóba: babaszoba-kiegészítők

A praktikusság hívei valami olyan ajándékot szoktak választani, amellyel a mamák hétköznapjait is segítik. A baba megszületésekor sok mindenre van szükség, ezek többségét a szülők be is szerzik, de az egészen különleges, egyedi dolgokat mi magunk is vihetjük nekik ajándékba. Ide tartoznak azok a babatextíliák, amelyek szebbé és biztonságosabbá varázsolják a gyerekszobát. 

Az egyik legnépszerűbb babalátogatási ajándék a baldachin, mely ismét reneszánszát éli: kislányos szobákban nagyon jól mutat.

A babaágyhoz tartozó egyéb textíliával is meglephetjük a kisbabát, az anyukát: jó szolgálatot tesz például a babafészek, a rácsvédő, a babapárna és babaágynemű szett. Akár kollekciót is tudunk választani belőlük a Baby Lion webáruházban. 

Aki pedig továbbra is tanácstalan, annak azt javasoljuk, ajándékutalvánnyal lepje meg a családot, ez is tökéletes ajándék.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek