2 évnél régebbi cikk

Díjnyertes altatóplüssök, kreatív játékok ovisoknak és babakocsi-mosoda - különlegességek a fehérvári G-Baby kínálatában
·Vásárlásbaba·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
G-Baby Boutique & Design Bababolt
Díjnyertes altatóplüssök, kreatív játékok ovisoknak és babakocsi-mosoda - különlegességek a fehérvári G-Baby kínálatában
·Vásárlásbaba·Utolsó frissítés: undefined

Nem kizárólag a közelgő húsvét alkalmára bővült rengeteg különlegességgel a székesfehérvári G-Baby Boutique & Design Bababolt kínálata: a szülők legnagyobb örömére már kapható a díjnyertes, nyugodt babaalvást kínáló, rózsaszín zajt kibocsátó altatójáték a Whisbear, melyet Katalin hercegné is használ gyermekeinél. De mostantól nagy tisztításra, fertőtlenítésre is leadhatjuk a babakocsikat, gyereküléseket, etetőszékeket.

Bababolt másképp – lassan három éve ezzel a szemlélettel és elhatározással nyitotta meg Gábor Gabriella, a G-Baby Boutique és Design megálmodója és tulajdonosa a Kégl György utca 7. szám alatti üzletét. Gabi és Edina szemlélete, lelkesedése pedig hamar elnyerte a székesfehérvári és környékbeli szülők tetszését. Na, meg az sem elhanyagolható, hogy töretlen lelkesedéssel kutatják-keresik az újdonságokat, a különleges megoldásokat, és akkor sem adják fel, ha valaki extra ötlettel érkezik hozzájuk.

Az extra ötlet pedig nemcsak egy babaszoba berendezése kapcsán merül fel, hanem egy új termék, szolgáltatás kapcsán is elég gyakran, így nem véletlen, hogy időről időre rengeteg újdonsággal bővül a kínálat – ezekről kérdeztük most Gábor Gabriellát.

– Ismét egy nem megszokott húsvét előtt állunk, ám abban valószínűleg nincs eltérés, hogy a legkisebbek ugyanúgy várják majd a nyuszit, mint bármelyik másik húsvét alkalmával. Ti hogyan készültetek idén másképpen a kínálat kialakításakor, mennyire helyeztétek a fókuszt azokra a játékokra, amelyek a hasznos időeltöltését segítik, és így a szülők helyzetét is?

– Az újdonságok beszerzésénél abszolút figyeltünk erre. Első körben megemlíteném a Little Dutch márkát, ami már korábban is elérhető volt az üzletünkben. Rengeteg készségfejlesztő játékuk van egészen pici kortól. Már az újszülötteknek is adhatóak a nagyon puha plüssjátékaik, babatükörrel, morzsolgatható címkével, csörgővel, amelyek fejlesztik a baba kézügyességét, látását, hallását, illetve vannak rezgőjátékok is ennek a korosztálynak.

Egyéves kortól választhatóak a Montessori toronyépítők, színes formajátékok és fakockák, valamint tologatható járművek fából, amelyeknél nagyon fontos szempont volt, hogy nincsenek rajtuk leváló darabok.

A picit nagyobbaknak kínálunk szerepjátékokat: pénztárgépet, kávéfőzőt – ezek mind-mind fából készültek, illetve vannak még fém teáskészletünk, húzó-toló játékaink és rengeteg fürdőjátékunk. Itt kiemelném a természetes gumiból készült állatos fürdőjátékainkat, amelyek különlegessége az, hogy nem található rajtuk lyuk, így nem tud befolyni a víz és nem is fog penészedni. Néhány alap játékhangszerrel is bővült kínálatunk.

Ettől az évtől már gondoltunk a picit nagyobbakra is: korábban csak hároméves korig voltak elérhetőek nálunk játékok, de most ezt a korhatárt egészen 5-6 éves korig felvittük. Éppen azért, mert ha az óvodás korúaknak is otthon kell lenniük esetleg többet a koronavírus-járvány miatt, akkor a szüleik könnyebben tudják őket elfoglalni.

A szerepjátékok mellé kreatív játékokat is behoztunk a kínálatunkba. Vannak köztük matricás foglalkoztatók – köztük kifejezetten húsvéti témájúak is –, amelyek már hároméves kortól ajánlottak és vannak képkarcolók. Utóbbit úgy kell elképzelni, mint a kaparós sorsjegyet: kis fapálcika segítségével, kaparással hozhatják elő a gyerekek a mintát. Fehérváron csak nálunk kapható az Óriás bársonyszínező matricákkal, amely garantáltan hosszú ideig lefoglalja a gyermekeket.

Szintén hároméves kortól ajánljuk az ujjfestőt, amelyben az az izgalmas, hogy figurákat, cicát, nyuszit, halat az ujjaik segítségével kell a gyerekeknek megfesteniük, természetesen szigorúan bőrbarát festékkel.

Négyéveseknek nyomdakészletet kínálunk bőrbarát nyomdafestékkel, amely továbbra is nagy sláger.

Az ötéveseknek pedig jancsiszöges képkarcolónk is van – ez pont olyan, mint régen, amikor a jancsiszeg segítségével állítottuk össze a papírfigurákat.

Nagyon szeretik a hatéves kortól ajánlott varrós játékot: plüssállatot – koalamackót, cicát, nyuszit – kell saját kezűleg összeállítani, persze a kicsit életkorának megfelelően nagyobb és műanyag, nem szúrós tűvel.

– Mindig keresitek az újdonságokat, a különlegeset, illetve ha vásárlói igény jelentkezik valamire, akkor nem sajnáljátok az időt, hogy felkutassátok és bevegyétek a kínálatotokba. Mik kerültek fel a polcokra az utóbbi időszakba vásárlói kérésre?

– Kezdeném az egyik legnagyobb slágerrel a Rágómakival. Ez egy majomformájú, nagyon vékony kis rágóka, amit a legkisebbek is könnyen kézbe tudnak fogni. A fején hátul apró dudorok vannak, ezzel tudják masszírozni a babák az ínyüket, ide fogzáskönnyítő, hűsítő zselét is lehet bátran lenni.

A Bibs cumit is rengeteg kismama kereste: ezek a cumik dán design alapján, Dániában készülnek. Formája és puhasága imitálja az édesanya mellét, cseresznyeformájú, klasszikus cumi.

Natúr kaucsukból készül, és rengeteg szülésznő, védőnő ajánlja világszerte, ugyanis a baba szopási reflexét optimálisan támogatja. A szájnál lévő pajzsrész kifele kerekedik, így nem nyomja meg a pici ajkait. Rengeteg, csodaszép színben választható üzletünkben és webáruházunkban.

Külön öröm számunkra, hogy Magyarországon mi lettünk a disztribútorai egy új terméknek, a Whisbear altatójátékainak. Ez egy különleges altatójáték, rózsaszínt zajt bocsát ki magából, ami sokkal-sokkal lágyabb, mint az eddig ismert fehér zaj, és emlékezteti a kisbabákat az anyaméhben töltött időben tapasztalat hangra. Hihetetlen módon nyugtatja őket. A kellemes, susogó hangot adó plüssjáték negyven percig működik egy bekapcsolással – ez idő alatt a kisbabák eljutnak a mélyalvás fázisába, a szülőknek meg marad egy kicsi ideje, hogy szusszanjanak egyet.

Ha negyven perc után esetleg megébred a baba, mocorog vagy elkezd sírni, akkor a beépített sírásérzékelő újraindítja a susogást újabb húsz percre, és visszaaltatja a kicsit. Nagyon jók a tapasztalatok, jól működik az alvássegítő eszköz. A gyártó annyira bízik csúcsminőségű játékában, hogy örökélet garanciát vállal a Whisbear altató termékeire. Egyébként három elemmel működik, amit most ajándékba adunk az első húsz vásárlónak.

Maga a plüss nagyon aranyos maci vagy nyuszi formájú állat, mágnesek vannak a tappancsaiban – ilyen egyáltalán nincs a piacon ezen kívül –, vagyis oda lehet rögzíteni a kiságyra, babakocsira vagy bárhova, ahova akarjuk. Van utazóváltozata is, ami egy kisebb állatfej, könnyen rögzíthető, mozgatható.

Még egy nagyon fontos termék bekerül a kínálatunkba, ez a Magmaxx gyümölcskristály, ami csak és kizárólag gyümölcsökből és zöldségekből álló kristály. Kiváló immunerősítő, és kisgyerekeknek is adható akár hat hónapos kortól, de van felnőtteknek való változat is. A Magmaxx nemcsak immunerősítésre jó, hanem kismamáknak a várandósság alatt, szoptatás során is segítséget ad, visszapótolja az ásványi anyagokat, feltölti vitaminokkal a szervezetet. Nagyon jók a visszajelzések, mert jó hatékonyságú és kedvező az ára is. 

A Magmaxx Antivír komplex termékük nagyon erős vírusölő növényekből, csipkebogyóból, fekete bodzából, bodzavirágból áll, segít kilábalni a vírusos megbetegedésekből. Egyébként egy magyar szabadalommal, az úgynevezett vákumszárítással készülnek a termékek. Így a lehető legmagasabb mértékben megtartják hatóerejüket.

A fenti új termékek mellett ezúttal egy új szolgáltatást is kínálunk. Magyarország első professzionális babakocsi-mosodájának, a Flora Miniwashnak a partnerei leszünk. Ez azt jelenti, hogy átvesszük például a piszkos babakocsikat, gyereküléseket, etetőszékeket, utazóágyakat, majd három nap múlva tisztán, fertőtlenítve adjuk vissza az ügyfeleknek a „megújult” járgányokat, székeket, ágyakat. Nagyon fontos: a szülőknek a babakocsi mosoda oldalán kell a  megvásárolni a szolgáltatást! 

Sajnos az utóbbi időben az emberek nem nagyon tudnak kimozdulni otthonról, mert első a biztonság, és ez így van jól. Viszont mi folyamatosan a megoldásokra törekszünk. Ezért már a tavalyi évben elindítottuk webáruházunkat, ahol leadhatják rendeléseiket az anyukák. Fehérvár területén lehetőség van ingyenes házhoz szállításra, vagy az összekészített, előre kifizetett csomag személyes átvételére üzletünkben.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek