2 évnél régebbi cikk

Milyen a gyermekednek való bundazsák?
·Életmódbaba·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
peekabooshop.hu
Milyen a gyermekednek való bundazsák?
·Életmódbaba·Utolsó frissítés: undefined

Amikor egy anyuka megtudja, hogy őszi vagy téli babája lesz, a legfontosabb kiegészítők, bútorok és ruhák után kezd el nézelődni. Egy közülük a bundazsák.

A Floo Alaska névvel biztosan Te is találkoztál már, ha vetettél egy pillantást a téli babakocsi-felszerelésekre. Nagyon népszerűek, ennek pedig igazán egyszerű okai vannak.

A következőkben szó lesz a téli felszerelésről, arról, hogyan teheted meleggé és biztonságossá a baba guruló kuckóját, sőt, a bundazsákok dívájáról a Floo Alaska bundazsákokról is írunk. Tarts velünk, ezt minden maminak tudnia kell a tél beköszönte előtt! 

Mire van szükség a babakocsiban az év folyamán?

Amíg nem köszöntenek be a fagyok, tulajdonképp elég egyszerű dolgunk van. A kicsi fekvőhelyét érdemes csupán kicsit biztonságosabbá és kényelmesebbé tenni. A legtöbb gyártó sajnos nem gondol arra, hogy a kisbaba hogyan fogja magát érezni, csupán arra fektetik a hangsúlyt, hogy különböző felületeken hogyan közlekedhetsz majd vele, és hogy hogyan tudsz benne elférni.

Biztonsági párnára mindenképp gondolj, ez megvédi a babát a legkisebb koccanástól is. A másik hasznos kis kiegészítő, aminek a baba is örülni fog, az a biztonságiöv-védő. Ezzel a biztonsági öv ölelése olyan kényelmessé válik, hogy pillanatok alatt elszundikál majd benne. 

Amikor beköszönt a hűvös, nagyon sok maminak elmegy a kedve attól, hogy kimenjen sétálni gyermekével. Fúj a szél, esik a hó, vagy épp az eső, és egyébként is hideg van! Egy kézmelegítővel és egy bundazsákkal egyikőtök sem fog majd fázni. Előbbi a kesztyűd helyettesítésére szolgál, míg utóbbi a kisbabád kuckója lehet, ami a legnagyobb hidegben is melegen tartja majd! Mindenképp szerezd ezeket be. Persze az igazán aggódó anyuka biztosan eltesz majd egy babatakarót is.

Miért különleges a Floo Alaska bundazsák?

A Peekabooshop.hu-nál kapható Floo Alaska bundazsák feltűnő, divatos, elegáns. Belülről szuper meleg, kisbabádra legfeljebb pulcsit kell adnod alatta. A Peekabooshop.hu termékei között prémiumminőségű babaholmikat találhatsz, olyan eszközöket és textíliákat, amelyekre csak szükségetek lehet születés előttől az ovikezdésig. 

A bundazsákok közül a Floo Alaska stílusát azok az anyukák kedvelik általában, akiknek nem csupán a kisbabájuk kényelme a fontos, de a divat is. Az árnyalatok között Te is biztosan könnyen megtalálod majd a hozzátok leginkább való darabot!

A sok különböző lehetőség másik előnye, hogy ha ikreid születnek, akkor úgy lehet mindkettőnek más színű a babakocsiban az saját oldala, hogy maga a kocsi egységes harmóniában tündököl.

Időnként több kiegészítő is kellhet

Ha nem szeretnéd a hordozó, a babakocsi és az autósülés között cipelni a dolgokat, érdemes mindenhova külön-külön beszerezni a legfontosabbakat. Ezek nem mások, mint a bundazsák, a biztonsági párna és a biztonságiöv-védő.

A Peekabooshop.hu segítségével ráadásul akár minden helyen más-más stílusba öltöztetheted a babát és környezetét!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek