2 évnél régebbi cikk

Kétszer is átment a gázoló egy 16 éves fiún Sárkeresztúron
·Bűnügygázolás·Utolsó frissítés: undefined
Kétszer is átment a gázoló egy 16 éves fiún Sárkeresztúron
·Bűnügygázolás·Utolsó frissítés: undefined

A 32 éves férfi előbb egy csoportosulásba hajtott, majd az elgázolt fiún még tolatva is átment. A fiú a kórházban belehalt a sérülésekbe.

Szombat délután a sárbogárdi rendőröknek járőrözés közben tűnt fel, hogy a sárkeresztúri Dózsa György utcában több ember áll, és egy férfi a földön fekszik, írja a police.hu

Kiderült, hogy nem sokkal korábban egy férfi autóval az úttestről a csoportosulás irányába letért, és a kerítés mellett álló 16 éves fiút elgázolta, aki a jármű alá került. A sofőr hátramenetbe kapcsolt, miközben ismét áthajtott a sérültön, és elsodort egy másik, 14 éves fiatalt is, majd tolatva elhagyta a helyszínt.

A 16 éves sárkeresztúri fiú a szakszerű és gyors kórházi kezelés ellenére az éjszaka folyamán belehalt a sérülésekbe.

A Fejér megyei rendőrök a bizonyítékok alapján rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható 32 éves helyi illetőségű férfit, akit előállították, és őrizetbe vétele mellett több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók előterjesztést tesznek a férfi letartóztatásának indítványozására.

Borítókép: PB
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók