2 évnél régebbi cikk

350 millió forintból megkezdődött Öreghegy útjainak a felújítása
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Dr. Cser-Palkovics András
350 millió forintból megkezdődött Öreghegy útjainak a felújítása

Ebből az összegből megkezdődött a Nagyszombati, a Pozsonyi, a Kassai, a Zsolnai és a Nyitrai utak felújításának tervezése és felmérése.

"Öreghegy útjainak felújítása régóta esedékes, de roppant költséges beruházás. Vargha Tamás képviselő úr most azonban megszerezte az előkészítéshez szükséges forrásokat, amelyek önmagukban is mintegy 350 millió forintot tesznek ki" - kezdte Cser-Palkovics András Facebook-bejegyzésében.

Ebből az összegből megkezdődött a Nagyszombati, a Pozsonyi, a Kassai, a Zsolnai és a Nyitrai utak felújításának tervezése és felmérése - ebbe beletartozik a közművek, a közvilágítás, a forgalomszervezés és az esetleges kerékpárutak, nyomok felmérése és tervezése is.

"Az említett utak átfogó, közművekkel együtt való felújítása biztosan több milliárdos tétel, azonban sikeres tervezést, és persze választást követően Tamással ismét a kormányhoz fordulunk, és azt hiszem jó esélyekkel indulunk a támogatásért" - tette hozzá a polgármester.

A terveket azok elkészülési sorrendjében fogják bemutatni, elsőnek a Nagyszombati út kerül sorra. A kivitelezés is ott indulhat majd el először a jövő év tavaszán.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek