2 évnél régebbi cikk

Árpád-ház kiállítás: változtatnak a feliratokon, akik a napokban látogatták, később ingyen megnézhetik a tárlatot
·Kultkiállítás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Árpád-ház kiállítás: változtatnak a feliratokon, akik a napokban látogatták, később ingyen megnézhetik a tárlatot
·Kultkiállítás·Utolsó frissítés: undefined

Folyamatban van a feliratok kedvezőbb elhelyezése és a betűméret megnövelése. Így akik a napokban keresték vagy keresik fel a Királyok és Szentek - Az Árpádok kora kiállítást, ha elteszik a belépőjegyüket, azzal később visszajöhetnek még egyszer megnézni a tárlatot.

Már a nyitónapon óriási érdeklődés kísérte a Királyok és Szentek - Az Árpádok kora kiállítást. Nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett a kiállított csodálatos leletek, illetve számos észrevétel - jogosan - a tárgyak mellett, a vitrineken elhelyezett feliratok kapcsán.

Gyors szervezői intézkedés történt, és már folyamatban van a feliratok kedvezőbb elhelyezése és a betűméret megnövelése.

Addig is, akik a napokban keresték vagy keresik fel a kiállítást, nekik szól a felajánlás: ha elteszik a belépőjegyüket, azzal később visszajöhetnek a kiállítás ideje alatt még egyszer megnézni a tárlatot. Erre az információs pultnál is felhívják a látogatók figyelmét.

Kapcsolódó
1000 éves kincsek tértek haza - megnyílt a felbecsülhetetlen értékeket felvonultató Árpád-ház kiállítás Fehérváron

Megnyílt a több mint 10 ország közel 700 felbecsülhetetlen értékű Árpád-kori kincsét egy helyen bemutató tárlat. A Királyok és Szentek – Az Árpádok kora kiállítás soha együtt még nem látott leletegyüttesével ad hű képet hazánk meghatározó korai évszázadairól.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek