1 évnél régebbi cikk

Rongálás az Aranybullánál, alig egy hónap telt el az átadás óta
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Cser-Palkovics András
Rongálás az Aranybullánál, alig egy hónap telt el az átadás óta

Hogy szándékos rongálás történt vagy véletlen baleset, nem tudni, de sajnos a tényen nem változtat: alig egy hónapot sikerült sértetlenül megúsznia a frissen átadott beruházásnak az Aranybulla-emlékműnél.

Történelmi sétaút - hirdeti az Aranybulla-emlékműnél elhelyezett tábla, aminek mostanra már valaki betörte az információs felületét. "Szeretném hinni, hogy egy frissen átadott beruházás kibír rongálás nélkül egy hónapnál többet, de sajnos az Aranybullánál történtek erre rácáfolnak" - írja a meglehetősen elkeserítő esetről Cser-Palkovics András Facebook-posztjában.

Kiemeli: hogy ki és miért tette, az egyelőre rejtély, ugyanakkor nyomatékosan kéri mind a közterület-felügyeletet, mind a rendőrséget, hogy tegyenek meg mindent az elkövető felelősségre vonása érdekében, hiszen a feljelentést természetesen megteszik.

"Hozzáteszem, hogy a legjobb az volna, ha nem kellene a rendőrség erőforrásait ilyenekre fordítani. Az Aranybulla, ahogyan minden közösségi fejlesztés, a közösség pénzéből készült, a közösség tulajdonában van. Egy kis része ezeknek tehát a mi sajátunk, gondoskodjunk is ezekről eképpen!" - Írja a polgármester.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek