1 évnél régebbi cikk

Állítólag új Lidl nyílik Fehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
Google Maps
Állítólag új Lidl nyílik Fehérváron

Ha igazak a pletykák, akkor a Pozsonyi úti sporttelep helyén nyílhat a negyedik székesfehérvári Lidl. A Videoton étterem és a teniszklub már el is költözött a területről.

Öreghegyen nyílhat a következő székesfehérvári Lidl a feol.hu értesülései szerint. A lap a környéken élőktől úgy tudja, hogy az elhanyagolt Pozsonyi úti sporttelep helyén épülhet az új diszkontáruház.

Információikat a terület korábbi tulajdonosa levélben erősítette meg, melyben azt írták, hogy „a kérdéses teniszpályák, illetve a volt Videoton étterem épülete már nem a Videoton Holding Zrt. tulajdonában vannak”. A vállalat leveléből az is kiderült, hogy „az ingatlan vevője a Lidl áruházlánc, akik oda üzletet kívánnak építeni”.

A területről a Videoton étterem már tavaly novemberben a cég ipari parkjába költözött, míg az Alba Bianca Tennis Club januárban tette át székhelyét a Bregyó Sportközpontba.

A portál megkereste a Lidlt is, de az áruházlánc még nem reagált a kérdéseikre.

A Pozsonyi úti lehet a kiskereskedelmi cég negyedik fehérvári áruháza a Balatoni úti, a Farkasvermi közben és a Mártírok útján található után.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek