2 hónapnál régebbi cikk

Megtudtuk, hogy hol lesz a székesfehérvári Mömax, amit már el is kezdtek építeni
·Vásárlásáruház·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Mömax
Megtudtuk, hogy hol lesz a székesfehérvári Mömax, amit már el is kezdtek építeni
·Vásárlásáruház·Utolsó frissítés: undefined

Az új bútoráruház 2025 végén nyit majd a tervek szerint. Az építkezés már meg is kezdődött, de nem a Budai úton, az Alba Aréna közelében lesz a Mömax, hanem egészen máshol.

Ahogy korábban mi is megírtuk, hamarosan Mömax áruházat nyílik Székesfehérváron. Simonyi András, az XXXLutz, Mömax és Möbelix bútorkereskedelmi márkákat összefogó MMXH Lakberendezési Kft. ügyvezetője egy interjúban jelentette be november végén, hogy a székesfehérvári mellett hamarosan megkezdik egy békéscsabai Mömax építését is, amit később egy szolnoki és szombathelyi áruház követhet, míg Veszprémben Möbelix lesz a jövőben.

Kapcsolódó
Nemzetközi bútoráruházlánc nyit üzletet Székesfehérváron

A lakberendezés szerelmesei örülhetnek, újabb népszerű márka termékeivel bővül a kínálat Fehérváron.

Miután több helyről is arról értesültünk, hogy a székesfehérvári Mömax az Alba Aréna környékén épülhet fel, megkerestük a bútorkereskedelmi céget, hogy igazak-e a városban terjedő pletykák.

„Az áruház nem a Budai úton, hanem a Holland fasorban fog nyílni. Ez lesz Magyarország 13. MömaX áruháza, előreláthatólag 2025 év végén” – válaszolta megkeresésünkre Strasszer Krisztina.

A marketingvezető azt is elárulta, hogy az építkezés előkészületi munkái pont a napokban indultak el. A székesfehérvári áruház kivitelezése a legmodernebb nyugat-európai és magyarországi előírások alapján történik, azaz mind környezetvédelmi, mind fenntarthatósági szempontból megfelel majd a legújabb követelményeknek.

Strasszer Krisztina hozzátette, hogy az áruház összterülete raktárral, szociális helységekkel együtt meghaladja majd a 10 ezer négyzetmétert, ami a többi vidéki áruházzal nagyjából megegyező méret, aminél csak Budapesten található két nagyobb méretű áruház.

Az építkezés előkészítése már valóban elkezdődött a Holland fasorban. Az áruház a Decathlon és a Euronics között lesz majd, szemben az Auchannal:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek