1 évnél régebbi cikk

Rajzolj – és nyerj egy mobiltelefont!
Rajzolj – és nyerj egy mobiltelefont!

Ha szeretsz rajzolni vagy festeni, és még egy mobiltelefonnak jó helye lenne nálad, akkor jelentkezz a PatikaPlus Gyógyszertárak kreatív pályázatára!

„Én így töltöm a nyári szünetem – egészségesen!” címmel rajzpályázatot hirdet a Székesfehérvári székhelyű PatikaPlus Gyógyszertárak. A pályamunkák bármilyen technikával készülhetnek: grafittal, színes ceruzával, zsírkrétával, tussal, temperával, vízfestékkel, szénnel…

A cél az, hogy megmutasd, mit teszel egészséged megőrzése vagy javítása érdekében a következő hónapokban!

Az alkotáshoz néhány tippet is adunk: gondold végig, hogy milyen ételeket (zöldségeket, gyümölcsöket) ajánlott fogyasztani vitamintartalmuk miatt! Milyen veszélyeket rejt magában a nagy hőség, és hogyan lehet elkerülni a hőgutát, napszúrást? Ha szerinted fontos a testmozgás, akkor mit teszel fittséged érdekében? Milyen sportokat lehet művelni a nyári hónapokban?

Ha szívesen olvasnál egészségmegőrzéssel kapcsolatos cikkeket, akkor ITT megteheted! 

A rajzokon természetesen nemcsak te szerepelhetsz, hanem családtagjaid, barátaid is, hiszen nincs is jobb annál, mint a szeretteinkkel közösen labdázni a Balatonban, leszüretelni a málnát a bokorról, frissen szedett zöldségekből vitamindús salátát készíteni a teraszon megterített vacsorához.

A beküldött rajzokat folyamatosan feltöltjük a PatikaPlus Gyógyszertárak Facebook-oldalára, mely elérhető IDE kattintva.

A legjobb munkák jutalma egy mobiltelefon!

A felhívás részleteit az alábbi plakáton találhatod:

A cégcsoport weboldalán is folyamatosan olvashatsz a következő hetekben információkat a pályázattal kapcsolatban. A weboldal megnyitásához kattints IDE!

Júniusi akciós újságunk ITT érhető el.

Kiemelt ajánlataink:

Borítókép: PatikaPlus Gyógyszertárak
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek