1 évnél régebbi cikk

Torlódások nehezítik a közlekedést a Zichy liget környékén a friss terelések miatt
Fehérvár Médiacentrum fotója
Varga Zalán
Torlódások nehezítik a közlekedést a Zichy liget környékén a friss terelések miatt

Sok autós elbizonytalanodott hétfőn, miután ideiglenes körforgalmat alakítottak ki a Zichy ligetnél. Ezzel egy időben lezárták a Mátyás király körút egy szakaszát is.

Ottjártunkkor tanácstalan autósok tömkelegével találkoztunk. A délelőtti órákban, a reggeli csúcsforgalom után is hosszú kocsisorok kígyóztak a bíróság épülete mellett. Sokan megszokásból közelítették meg a Zichy liget környékét, ezért többször rizikós közlekedési helyzetek alakultak ki a frissen körforgalommá alakított kereszteződésben.

Egyelőre bójákkal rakták ki a terelést, ezért fokozott odafigyelést igényel az autósoktól a szabályos közlekedés.

Tovább nehezíti a sofőrök dolgát, hogy szeptemberig lezárták a Mátyás király körút egy szakaszát. Délelőtt az aszfaltot törték fel a munkaterületen, ahol az új útburkolat mellett kerékpárutat alakítanak ki.

A délelőttivel ellentétben délután sokkal több autós próbált átjutni a friss terelésen. Sokakat meglepett a változás, ráadásul a munkaidő utáni csúcsforgalomban nagyobb torlódások is nehezítették az sofőrök dolgát.

A hétfő délelőtt bevezetett lezárásokról ebben a cikkben írtunk részletesen:

Kapcsolódó
Forgalmas útszakaszt zárnak le hétfőtől Fehérváron

Kerékpárutat építenek Székesfehérváron, ezért zárják le Mátyás király körút Várkörút és a Szabadságharcos út közötti szakaszát. A Zichy ligetnél ideiglenes körforgalmat alakítanak ki.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek