1 évnél régebbi cikk

Változik az IKEA áruházak nyitva tartása augusztustól
Fehérvár Médiacentrum fotója
Portfolio.hu
Változik az IKEA áruházak nyitva tartása augusztustól

Később nyitnak és korábban zárnak augusztus 1-től a magyarországi IKEA áruházak. Hamarosan már videóhívásban is be lehet mutatni a hibás termékeket az ügyfélszolgálatnak.

Az IKEA Magyarország megváltoztatja az áruházak nyitvatartási idejét, írja közleményében a svéd lakberendezési vállalat. A vásárlók 2022. augusztus 1-től kezdődően hétfőtől szombatig 10:00 és 20:00 óra között, vasárnap pedig 10:00 és 19:00 óra között kereshetik fel az Örs vezér téri, a budaörsi és a soroksári áruházat.

A három magyarországi áruház július végéig az eddig megszokott rend szerint hétköznapokon és szombaton 9-21, vasárnap pedig 9-19 óra között tart nyitva.

Az IKEA ezen felül kibővíti és megerősíti Központi Ügyfélszolgálatának funkcióit, az itt dolgozó munkatársak 8:30-tól 19:00 óráig lesznek elérhetők. Ráadásul a panaszkezelés során a vásárlók videóhívásban mutathatják meg a jövőben a hibás terméket vagy alkatrészt a munkatársaknak, akik így azonnal lépéseket tudnak tenni a probléma megoldása érdekében.

A közleményben kiemelik: a cég folyamatosan bővíti azokat a szolgáltatásokat, melyek lehetővé teszik, hogy az áruházaktól távolabb élő vásárlók is könnyebben hozzájussanak a termékekhez. Az országban több helyen működik csomagponton történő átvételi lehetőség, kisebb és nagyobb rendelésekre egyaránt, illetve a nyári időszakban a Dél-balatoni régióban két mobil átvételi pont is a vásárlók rendelkezésére áll.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek