1 évnél régebbi cikk

Online is lefoglalhatják az IKEA Family klubtagok a leértékelt termékek egy részét
Fehérvár Médiacentrum fotója
IKEA
Online is lefoglalhatják az IKEA Family klubtagok a leértékelt termékek egy részét

Június 14-től kezdődően az IKEA Family klubtagoknak lehetősége nyílik a Fenntarthatósági Pontokon elérhető termékek egy részét online lefoglalni, majd ezt követően 48 órán belül, a meghatározott áruházban megtekinteni a terméket és így megvenni.

A Fenntarthatósági Pontokon található termékek olyan használt bútorok, amelyek különböző szolgáltatások során kerültek vissza az áruház kínálatába. Továbbá olyan bútorok, amelyek korábban kiállítási tárgyként jelentek meg az áruházak bemutatóterében, valamint olyan kifutó termékek, amelyek már csak rövid ideig lesznek elérhetők a kínálatban - olvasható az IKEA oldalán.

A Fenntarthatósági Pontok jelenleg is nagy népszerűségnek örvendenek a vásárlók körében, hiszen itt kedvező áron találhatják meg az érdeklődők a számukra kedves darabokat.

"Körkörös szolgáltatásainknak köszönhetően egyre több bútornak segítünk új otthont találni, ezáltal is csökkentve vásárlóink ökológiai lábnyomát. Az online foglalási lehetőséggel szeretnénk még közelebb hozni az emberekhez a Fenntarthatósági Pontok kínálatát, egy még tervezhetőbb vásárlási élményt szeretnénk nyújtani a látogatóink számára" – mondta Bálint Attila, az IKEA fenntarthatósági vezetője.

Az egyes áruházak Fenntarthatósági pontjának kínálatát ide kattintva érhetitek el.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek