1 évnél régebbi cikk

Két Fejér megyei is van az ország legszexéhesebb települései között
Fehérvár Médiacentrum fotója
Unsplash/We-Vibe Toys
Két Fejér megyei is van az ország legszexéhesebb települései között

Enyingen és Sárbogárdon rengetegen kerestek rá egy év alatt a szex szóra az interneten.

Két Fejér megyei is bekerült idén az ország tíz legszexéhesebb települése közé, derül ki a Szexrandi társkereső oldal felméréséből, amit a Blikk szemlézett. A Google-trendkutatás során azt vizsgálták, hogy tavaly nyár óta mely magyar városokban kerestek rá a legtöbben a szex szóra.

Érdekesség, hogy a tízes listára szinte csak 10 ezer alatti lélekszámú települése fértek fel.

A győztes a mindössze 1895 lakosú Győr-Moson-Sopron megyei Farád lett. A község ezzel idén nyáron elnyerte a pornófőváros címet. A dobogóra két alföldi város, Jászapáti és Jászkisér fért még fel.

Az első tízben két Fejér megyei település is szerepel. A negyedik helyen Enying, míg a nyolcadik helyen Sárbogárd végzett a szexéhes magyar városok listáján, melyen nem szerepel Budapest és a tavalyi győztes Nagykőrös sem. A kutatást végző Szexrandi.hu valószínűsíti, hogy a fővárosiak is szívesen merülnek el a netes erotikus tartalmakban, ugyanakkor több lehetőségük van kielégíteni a vágyaikat a való életben.

További érdekesség, hogy az elmúlt egy évben a bulvár tartalmak mozgatták meg legjobban a neten kutakodókat, így a szex szóhoz legsűrűbben társított kifejezések az Azariah és Ferenczi Kamilla videó volt.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek