1 évnél régebbi cikk

Kellemes, őszi idő lesz a jövő héten
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pál Loránd
Kellemes, őszi idő lesz a jövő héten

Sokkal többet látjuk majd a napot a jövő héten, de nem árt bekészítened az esernyőt sem. A jégkaparók is előkerülhetnek, hajnalban ugyanis fagypont körül alakulnak a minimumok.

Hétfőn sok napsütés ígérkezik, az időnként megnövekvő felhőzetből elszórtan alakulhatnak ki futó záporok. Az erős, néhol viharos északnyugati szélben 16 és 21 fok közé melegedhet a levegő.
Kedden a napsütést időnként gomolyfelhők zavarhatják meg, ezen a napon is szórványos záporok jellemzik időjárásunkat. Még többfelé élénk lesz az északnyugati szél. Hűvös hajnalra, 15-20 fokos délutánra van kilátás.

Szerdán a kevés gomoly- és a sok fátyolfelhő mellett általában több órára kisüt a nap. Hajnalban helyenként pára-, köd, rétegfelhőzet is lehet. Csapadék nem valószínű. Többfelé megélénkül a déli, délnyugati szél. A hajnali 1, 9 fokról 15 és 21 fok közé emelkedhet a hőmérséklet.

Csütörtökön általában fátyolfelhős, napos időre számíthatunk. Hajnalban helyenként pára-, köd, rétegfelhőzet is lehet. Csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt lesz a légmozgás. A hajnali 4, 11 fokról 18 és 23 fok közé melegszik fel a levegő.

Pénteken a pára-, köd, rétegfelhőzet feloszlását követően általában fátyolfelhős, napos idő valószínű. Csapadék nem valószínű. Néhol időnként megélénkülhet az északkeleti, majd délkeleti szél. Hajnalban 4, 11, a délutáni órákban 18, 23 fokot mérhetnek.

Szombaton a pára-, köd, rétegfelhőzet feloszlása után fátyolfelhőkre számíthatunk, amely vastagodhat is. Csapadék nem valószínű. Néhol időnként megélénkülhet a déli, délkeleti szél. Hajnalban 5, 12, a délutáni órákban pedig 18, 23 fokot olvashatnak le a hőmérőkről.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek