1 évnél régebbi cikk

Pénz, de honnan? - Pénz a nehéz időkben is
Fehérvár Médiacentrum fotója
PP Konferenciaközpont
Pénz, de honnan? - Pénz a nehéz időkben is

Ingyenes Pénz, de honnan? roadshow-konferencia Székesfehérváron október 20-án a Fejér, Veszprém és a Komárom-Esztergom megye kkv-döntéshozóinak.

A kormány az energiaköltség-emelkedések egy részét átvállalja! A munkahelyek megtartására is támogatási programot hirdetett. Részletekkel jövünk a KKV Energiaköltség és Beruházás Támogatási Programjáról is!

A pénz megtakarításáról, a vagyon biztonságba helyezéséről, a likviditási problémák kezeléséről és a tőkebefektetők bevonásáról is szólunk. S nem feledkezünk el a bevételnövelés új módszereinek ismertetéséről sem.

Jól jön a segítség! Most nehéz időket élünk! Az EU-s pályázati források megakadtak, bizonytalanná váltak. A gazdasági válság, a kétszámjegyű infláció, az árak, rezsiköltségek egekbe emelkedése és a kiszámíthatatlan gazdasági környezet új kihívások elé állította a kkv-szektor döntéshozóit. Minden segítséget igénybe kell vennünk! A tét nagy: összedőlhet a cégünk, ha nem kapcsolunk éber üzemmódra.

A Pénz, de honnan? roadshow most is, mint 20 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott pénzforrásokat és a működési hatékonyságot növelő új módszereket.

Várjuk a mikro-, kis- és középvállalati döntéshozókat! Kérjük, előzetesen regisztráljanak az ingyenes részvételű, személyes konzultációra is lehetőséget adó Pénz, de Honnan? konferenciára. Időpont: október 20. 9:30-13:10-ig. Helyszín: Székesfehérvár, FMKIK Székház, Gazdaság Háza, Hosszúsétatér 4-6.

A programról részletesen tájékozódhat és regisztrálhat az alábbi linken:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/penz-de-honnan-2022-szekesfehervar/

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek