1 évnél régebbi cikk

Családbarát székesfehérvári munkahely, ahol mindenki a közösségért dolgozik
Fehérvár Médiacentrum fotója
Depónia Nonprofit Kft.
Családbarát székesfehérvári munkahely, ahol mindenki a közösségért dolgozik

Manapság nemcsak a stabilitás, de a családbarát szemlélet is nagy húzóerő, ha munkahelyről van szó. De mi is kellett ahhoz, hogy a Depónia megkapja ezt az elismerést?

A Depónia Nonprofit Kft. több éve családbarát szemlélettel működik, és számos olyan intézkedést is bevezetett már, amely elősegíti az ott dolgozók munka és magánélet közötti harmóniájának megteremtését. A törekvések valódi eredményt hoztak, hiszen a Családbarát Magyarország Központ is elismerte azokat, majd 2022-ben sikeresen megújították és megkapták a Családbarát Hely Tanúsító Védjegy arany fokozatát.

A családbarát intézkedések között nemcsak közösségi programok szervezése és sportolási lehetőségek támogatása található meg, de - a főként kisgyermekes családok számára hatalmas értékkel bíró - rugalmas foglalkoztatás is. Mindezek mellett a cég saját termékeit és szolgáltatásait a munkavállalói számára kedvezményes áron biztosítja. 

Hogy mit kínálnak még? Bejelentett munkahely, versenyképes fizetés, cafeteria, munkába járási támogatás, munkaruha - ez mind alap, ami nem kérdés, hogy jár minden munkavállalónak. 

A Depónia aktuális állásajánlatai ide kattintva elérhetőek.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek