1 évnél régebbi cikk

Elegáns és praktikus bútorok az előszobába
Fehérvár Médiacentrum fotója
homelux.hu
Elegáns és praktikus bútorok az előszobába

A lakás egyik legkisebb - és éppen ezért leginkább elhanyagolt - helyisége az előszoba. Pedig innen indulunk el nap mint nap, és ez az a hely, amit először megpillantunk, amikor hazaérünk. Nem mindegy tehát, mi fogad ott bennünket: milyen hangulatot áraszt, mennyire praktikusan van berendezve.

A legfontosabb bútorok egy előszobában

Az előszoba észrevétlenül is fontos szerepet játszik az életünkben. Ha valaki megtapasztalta már egy lakásfelújítás során, mennyire tud hiányozni, ha nem használható az előszoba, az tudja, hogy meg kell becsülni minden négyzetméterét.

Fontos, hogy praktikus, ugyanakkor elegáns bútorokkal rendezzük be a helyiséget, ebben segítségünkre lehet a Homelux webáruház előszobabútor kategóriája, ahol mindenféle szép és hasznos dolog megtalálható.

A Homeluxnál igen nagy a választék, így bármelyik szoba berendezését is tervezzük, itt biztosan megleljük a lakás stílusához illő, igényeinknek megfelelő terméket. Az előszobabútorok között cipősszekrény, cipőpolc, ruhafogas, tükör és lóca is elérhető, de akár komplett szettet is vásárolhatunk.

Nézzük, melyik miért előnyös!

A bútorok összhangja

Ha valaki teljes egészében szeretné berendezni az előszobáját, s nem csak kiegészítő termékkel akarja bővíteni, az jól teszi, ha komplett előszobabútor szettet vásárol. Ezek a darabok minden fontos dolgot tartalmaznak, amire szükség lehet itt: tükör, fogas a kabátoknak, cipőtároló szekrény. Ez utóbbit gyakran úgy alkotják meg a gyártók, hogy egyúttal le is tudjunk rá ülni.

A tárolószekrényekben elhelyezhetjük a lábbeliket, a cipőtisztító eszközöket is. Sokan választanak fiókos szekrényt, hogy a kulcsokat, irataikat, számlákat ide tegyék. Hogy ne kallódjon el semmi, érdemes kisebb kosárkákkal, fali tárolókkal, kulcstartókkal is díszíteni a helyiséget. Ez is nagyon praktikus, ugyanakkor ízléses megoldás is.

Ne feledjük, hogy az előszoba nyújtja az első benyomást az otthonunkba lépőknek. Ügyeljünk tehát rá, hogy itt mindig tisztaság és rend legyen! Használjunk ki minden helyet, amit csak tudunk, de közben törekedjünk az esztétikusságra! A komplett előszobabútorok ebben nagy hasznunkra lesznek.

Az egyes előszobabútorok szerepe

A cipők tárolása az egyik legsarkalatosabb probléma a legtöbb családban. Ha nem akarunk felbukni a lábbelikben, akkor érdemes beszerezni egy tágas cipősszekrényt vagy cipőpolcot. Szerencsére ma már ebből is nagy a választék, így a stílusnak, a helyiség méretének megfelelően tudunk választani.

Kisgyermekes családoknál kötelező elem még egy pad, egy lóca: valamilyen ülőfelület, ahol a gyerkőcök fel tudják venni a lábbelit.

A kabátok, dzsekik, sálak, sapkák, kesztyűk tárolása a másik kihívás. Mindenképp érdemes állófogast, falifogast használni.

Szót kell ejtenünk még a tükörről, mellyel egyrészt tágasabbnak tűnik a tér, másrészt nélküle nem lenne igazi egy előszoba. Hiszen mielőtt elindulunk, megnézzük benne magunkat, ez egyfajta rituálé sokaknál.

Ezek a hasznos bútorok nem hiányozhatnak az előszobából!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek