1 hónapnál régebbi cikk

Az újfajta, impozáns, kárpitozott ágykeretek
Fehérvár Médiacentrum fotója
nonstopbutor
Az újfajta, impozáns, kárpitozott ágykeretek

Franciaágyat kétféle módon lehet megvásárolni.

Az egyik, ha kompletten mindent egyszerre veszünk meg, vagy pedig ha külön az ágykeretet és hozzá a matracot. Ez utóbbira akkor kerülhet sor, ha például már volt ilyen ágyunk és valamelyik részét meg szeretnénk tartani, mert csak a keret ment tönkre. Abban az esetben is tanácsosabb inkább darabonként összerakni a bútort, ha a matracot két különálló részből kell összeválogatni az eltérő alvási szokások miatt.

Fa ágykeretek helyett kárpitozott összeállítások

Sok szempontból is előnyösebb ez az újfajta megközelítés. Ahogy láthatjuk a Nonstop Bútor webáruház ágykeret kínálatában is, minden modell kárpitozott. Ez nagymértékben megnöveli a vonzerőt is egy ilyen franciaágy megvásárlására. Ugyanis míg régebben, amikor külön ágykeretet akartunk vásárolni, csakis a fa változatok álltak a rendelkezésünkre, amelyekkel több dolog miatt is meggyűlt a bajunk.

Gyakoriak voltak, hogy valamelyik családtag beütötte a lábát, vagy akár csak a kislábujját a fekhely egyik részébe. Mivel a keretnek nem volt olyan pontja, amely anyaggal lett volna borítva, így nem volt kérdéses, hogy szinte naponta találkoztunk a fájdalom érzésével a bútorunk miatt. A szivaccsal borított és kárpitozott elemek egy csapásra eltüntetik még a lehetőségét annak, hogy ezek az ágyak balesetveszélyesek legyenek.

Az ágykeretekhez ágyrács és ágyneműtartó is tartozik

Manapság mindenki egyre több holmit halmoz fel otthonában, így ágyneműtartó nélkül nagyon kevés franciaágy, ágykeret vagy kanapé kapható, hiszen ez is egy újabb plusz funkció, amellyel a gyártó cég részéről még inkább eladható, a potenciális vevők részéről pedig még inkább vonzóvá válik egy adott bútor.

A Nonstop Bútor webáruházban a kárpitozott ágykeretekhez természetesen ágyrács is tartozik, amelyek ívelt és edzett farugósak, ezzel megkülönböztetve magukat más, a piacon is kapható, sokszor nem minőségi ágyrácsoktól. Az egyes ágykeretek esetében sok a hasonlóság, de kivitelezésben, méretben eltérnek, így ajánlatos végignézni őket, és a kárpitot a meglévő otthoni bútorokhoz igazítottan kiválasztani.

Az összeszereléshez kérjen segítséget!

Az ágykeretek mellett matracok és komplett kárpitozott franciaágyak is kaphatók a webáruházban. Ha azonban továbbra is kérdéses, hogy melyik összeállítás mellett tegye le a voksot, akkor kérdezzen a tapasztalt kollégáktól, akik nem csupán a hazaszállításban, hanem az otthoni összeszerelésben is tudnak segíteni.

A webáruház rendszeresen kedveskedik potenciális és visszatérő vásárlóinak szezonális akciókkal, valamint egyes bútorok házhoz szállítása ingyenes. A fekhelyekhez minden esetben ajándék párnák tartoznak, és a szövetek a legtöbb ágynál felár nélkül választhatók. A számos ingyenes szolgáltatás mellett kérhető extra garancia is a bútorokhoz, amely azt jelenti, hogy ha valamilyen hiba fellép, a szakértő munkatársak a helyszínen szerelik össze az Ön bútorát. További részletekért keresse a webáruházat!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek