1 évnél régebbi cikk

Milyen akciókra számíthatunk a Black Friday alkalmából az Ecipo.hu-n?
Fehérvár Médiacentrum fotója
Shutterstock
Milyen akciókra számíthatunk a Black Friday alkalmából az Ecipo.hu-n?

Magyarország egyik legnagyobb online cipőboltja, az Ecipo.hu természetesen ismét részt vesz az árzuhanások ünnepi ceremóniáján, amelyet az angolból elhappolva, egyszerűen csak Black Friday néven ismerünk.

A kedvezmények fesztiválját, mint mindig, most is november egyik utolsó péntekén tartják, ami idén november 25-ére esik. Érdemes körültekintően követni az online üzlettér kínálatát, mert a weboldalon elérhető kedvezmények vonzóak lesznek, és akár a 30 százalékot is elérhetik. Vajon milyen akciókra számíthatunk a brand berkeiben? Nézzük!

Hogyan találhatom meg a legjobb Black Friday ajánlatokat az Ecipo.hu oldalon?

Folyamatosan szeretnél információkat kapni az Ecipo.hu új promócióiról és kedvezményeiről? Akkor mindenképpen iratkozz fel a hírlevélre az áruház honlapján, és ily módon nagyszerű kedvezményekhez és akciókhoz férhetsz hozzá a Black Friday napján, de persze máskor is.

A kedvezménykódokkal és promóciókkal kapcsolatos minden információ közvetlenül az online postaládádba érkezik majd. Az Ecipo.hu áruház közösségi oldalain is követhetők az egyedi kedvezmények, és érdemes figyelemmel kísérni a márka bejegyzéseit Facebookon vagy Instagramon.

Az Ecipo.hu Black Friday ajánlata átlagosan 20-30 százalékos kedvezményt jelent, a kiválasztott termék márkájától függően. A kedvezmény a női választékra, a férfi kollekciókra és a gyerekeknek szóló termékekre egyaránt vonatkozik. Kiegészítőket, kézitáskákat is akciós áron találhatsz, a női hátizsák is bekerül a kedvezménnyel vásárolható termékek szortimentjébe.

Addig is válaszd ki a favorit modelled itt: https://www.ecipo.hu/taskak/hatizsakok.html, és az akció napján élvezd az árleszállítás vérpezsdítő hatásait! Az Ecipo.hu áruházban elérhető lábbelik a teljesség igénye nélkül a következők: csizmák, jodhpur csizmák, magas sarkú cipők, bakancsok, papucsok, szandálok és sportcipők.

Az üzlet gazdag kínálatában olyan neves márkákat találhatunk, mint a Lasocki, a Tommy Hilfiger, a Clarks, a Salomon, a Tamaris, a Geox, a Converse, a New Balance és még sokan mások. Minden termék közvetlenül elérhető a weboldalon, és a gyors és ingyenes kiszállítás lehetővé teszi, hogy a rendelés leadását követő másnapon már örömödet lelhesd a megvásárolt termékben.

A legfontosabbak az Ecipo.hu Black Friday kapcsán: Mit kell keresni? Mire kell figyelni?

Mint minden évben, az Ecipo.hu 2022-ben is kedvezményeket és árengedményeket kínál a szortimentjében szereplő termékek teljes tárházára vonatkozóan. A weboldal akár mínusz 30 százalék kedvezményt is biztosít. Nemcsak cipőket, hanem kézitáskákat és női hátizsák opciókat is olcsóbban szerezhetsz be.

Javasoljuk, hogy kövesd a Black Friday 2022 az Ecipőn szájtot, és állítsd be a személyes emlékeztetőd! Tartsd szemmel a kiszemelt termékek elérhetőségét, mert a népszerű méretek, például a női cipők frontján, bizony gyorsan elfogynak. Érdemes előre elkészíteni a privát bevásárló listád, hogy ne ess bele a kedvezményes őrület csapdájába, de ne maradj le kedvenc ajánlataid elérhetőségéről sem!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek