1 évnél régebbi cikk

Adományozással és adventi műsorral ünnepelték az Állatok Karácsonyát a HEROSZ-nál
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bácskai Gergely
Adományozással és adventi műsorral ünnepelték az Állatok Karácsonyát a HEROSZ-nál

Konzervekkel és tisztítószerekkel megtöltött csomagokkal érkeztek a HEROSZ Fehérvári Menhelyére a Széna Téri Általános Iskola diákjai. Délután tartották az Állatok Karácsonyát az otthonban.

A Széna Téri Általános Iskolások állateledelt, és tisztítószereket gyűjtöttek össze az elmúlt hetekben a suliban több osztály is csatlakozott az gyűjtéshez. Az ajándékokat péntek délután vittek el a HEROSZ Fehérvári Állatotthonába. A gyerekek kedvességét az időközben megérkező Mikulás egy kis csokoládéval hálálta meg.

A gyerekek a délután folyamán feldíszítették a HEROSZ egyik fenyőjét is, ezzel elindult az idei állatok karácsonya, az adventi időszakban várják a jó szándékú angyalokat, akik az adománygyűjtő ládába naponta elhelyezhetik az állatoknak szánt támogatásokat.

"Elsősorban konzerveket várunk, mind a kutyáknak, mind a macskáknak.Tisztítószereket, fertőtlenítőszereket, bármi, ami a takarításban és a fertőtlenítésben segít, mert az nagyon hasznos tud lenni. Nedvszívó takarókat és törölközőket, melyeket az állatok alá tudunk tenni. Ezzel is az állatok komfortérzetét szeretnénk javítani" - mondta el Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Állatotthon vezetője.

Az adományokat a belső kapu előtti gyűjtőládába naponta 8 és 16 óra között is el lehet helyezni, de személyesen, vagy akár csomagküldőszolgálat segítségével is el lehet juttatni a menhelyre.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek