1 évnél régebbi cikk

Mindkét sávot elfoglalva büntetőfékezett az esőben egy autós az M7-esen
·Közlekedésbüntetőfékezés·Utolsó frissítés: undefined
Mindkét sávot elfoglalva büntetőfékezett az esőben egy autós az M7-esen
·Közlekedésbüntetőfékezés·Utolsó frissítés: undefined

Egy kamion lassú megelőzése verhette ki a biztosítékot a fékbe taposó skodásnál péntek délelőtt. Bár az sem biztos, hogy valóban büntetőfékezés történt a Váli-völgy pihenőhely környékén.

Két elképesztő közlekedési jelenetet fűzött össze legújabb videójában a BpiAutósok.hu. A felvétel második felében látható az utóbbi idők egyik legmeredekebb büntetőfékezése, már amennyiben ez történt egyáltalán. Ebben azonban még a felvétel készítője sem teljesen biztos. Akármi is történt pontosan az M7-esen, a néhány másodperces videó mindenképpen meghökkentő, és komoly lélekjelenlétet követelt minden szereplőtől, hogy ne legyen nagyobb baj az esetből.

A videó beküldője szerint még péntek délelőtt fél tíz körül tartott az autópályán a Balaton irányába nagyjából a Váli-völgy pihenőhely előtt nem sokkal, amikor váratlanul megelőzte egy Skoda, melynek sofőrje pillanatokkal később beletaposott a fékbe. 

A mögötte haladó sofőr próbálta volna elkerülni, ám érzése szerint a skodás szándékosan elé húzódott. A felvétel készítője arra gyanakszik, hogy a másik autós egy korábbi lassú előzése miatt pöccenhetett be ennyire, ám ő a csapadékos útviszonyok miatt akkor nem kockáztatott 110-115 km/h-nál gyorsabb sebességet.

A mindkét sávra kiterjedő állítólagos büntetőfékezést 0:26-tól lehet alaposabban szemügyre venni ebben a videóban, alatta pedig szavazni arra, hogy mi történhetett valójában:

Poll#31: Mi történhetett a Skodával?
Borítókép: YouTube/BpiAutósok
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek