1 hónapnál régebbi cikk

Úgy döntött egy ámokfutó az M7-esen, hogy mindenkit móresre tanít
Úgy döntött egy ámokfutó az M7-esen, hogy mindenkit móresre tanít

Az elképesztően veszélyes büntetőfékezésre Baracska térségében szánta el magát a Mercedes sofőrje. A mögötte haladó autós éppen csak el tudta kerülni az ütközést.

Egy mercis ámokfutó hatalmas büntetőfékezését vették videóra az M7-es autópályán csütörtökön, írja BpiAutósok.hu. A portál olvasója az ijesztő felvétel mellé részletes leírást is küldött a történtekről:

„2024.07.11-én este az M7-esen Balaton felé haladva a tükörbe nézve arra lettem figyelmes, hogy egy ezüst színű Mercedes nagy sebességgel száguld a szintén belső sávban a megengedett sebességgel közlekedő Toyota felé. Ijedtemben dudálni kezdtem, hogy mindenki észlelje egymást, mire a Toyota lehúzódott, a Merci szinte félrelökve alig lassítva elhúzott mellette” – írta a lap olvasója, aki mindezt az M7-es autópálya Fejér vármegyei szakaszán, Baracska magasságában élte át. De itt még messze nem volt vége az egésznek:

„Döbbenetemben belső sávba húzódva rávillogtam az ámokfutóra, aminek büntetőfékezés lett a következménye, szerencsére lassítva le tudtam húzódni a Toyota mőgé. A Merci mellém került balról és két fiatal srác mutogatott be nekem, hogy mit képzelek, majd elszáguldva mellettünk a szélső sávban még egyszer előttünk fékezett, majd utolérték a közben eltávolodott Toyotát és jobbról a leállósávon megelőzték” – tette hozzá az ámokfutó mögött haladó autós.

A büntetőfékező száguldozóról készült felvételt itt lehet megnézni:

Borítókép: BpiAutósok.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek