1 évnél régebbi cikk

Olyat büntetőfékezett egy autós az M7-esen Fehérvárnál, hogy majdnem tömegbaleset lett a vége
Fehérvár Médiacentrum fotója
YouTube/Bp-i Autósok Közössége
Olyat büntetőfékezett egy autós az M7-esen Fehérvárnál, hogy majdnem tömegbaleset lett a vége

Környékünkön viszonylag rég hallottunk büntetőfékezőkről, így azt hinné az ember, hogy tanultak a hibáikból, ám most egy újabb renitens bukkant fel az M7-esen, ráadásul majdnem tömegszerencsétlenséget okozott felelőtlen akciójával.

Újabb megbotránkoztató felvételt küldtek a Bp-i Autók Közösségének, amelyen egy autós olyat büntetőfékezett, vagyis egészen konkrétan satufékezett az M7-es autópálya Székesfehérvár és Szabadbattyán közötti szakaszán, hogy kis híján tragédia lett belőle.

A videó tisztán látszik, hogy a büntetőfékezés következtében a belső sávban haladó szabálytalankodó autóját csak csodával határos módon tudták kikerülni a mögötte érkezők: egyikőjük jobbra rántva a kormányt védte ki a balesetet, a másik balra kerülte ki a felelőtlen sofőrt, de így is centiken múlott, hogy nem kenődött fel a szalagkorlátra.

"Ez a kis videó megmutatja, milyen kevésen múlott egy tömegbaleset elkerülése tegnap este az M7-en Szabadbattyán és Székesfehérvár között, egy elmebeteg büntetőfékezése miatt. Gyakorlatilag megállt a belső sávban" - jegyezte meg a felvétel készítője.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek