1 évnél régebbi cikk

Új karácsonyi dalt írt egy fehérvári zenekar
·Zenekarácsony·Utolsó frissítés: undefined
Új karácsonyi dalt írt egy fehérvári zenekar
·Zenekarácsony·Utolsó frissítés: undefined

Székesfehérvári óvodások és a Pitypang zenekar közreműködésével elkészült a Víziváros adventi videója.

Elkészült a Vízivárosi Advent meglepetésvideója, írja közleményében az Önkormányzati Kommunikációs Központ (ÖKK). 

Székesfehérváron szép hagyomány a Vízivárosi Advent rendezvénysorozat, amely dr. Horváth Miklósné önkormányzati képviselő ötlete nyomán, az ART Kulturális Egyesület koordinálásával valósul meg minden évben. Idén sajnálatosan elmaradtak a személyes részvételű iskolai gyertyagyújtások és ünnepségek, azonban a szervezők egy meglepetés videóüzenettel készültek, melyet ígéretükhöz híven advent utolsó hetében közzé is tettek a legnagyobb közösségi oldalon.

A szívet melengető összeállítás elején dr. Cser-Palkovics András polgármester, valamint dr. Horváth Miklósné, Deák Lajosné és Molnár Tamás önkormányzati képviselők közösen gyújtják meg az adventi koszorú gyertyáit, majd a Pitypang zenekar Hurrá! Karácsony! című új szerzeménye hallható, és a körzetek óvodáiba járó gyerekek működnek közre.

Az ünnepváró felvétel egy szeretettel teli városi összefogás eredménye, amely közös ötletelés nyomán, székesfehérvári civil szervezetek önzetlen munkájából született meg. A dal szerzője Rechner Csaba, a videót az ART Kulturális Egyesület, a Jamboree Művészeti Egyesület és a Fotonoid Graphics jegyzi. A meglepetésvideót elsőként a Vízivárosi LISZI Facebook-oldalára posztolták. A videóklipet itt lehet megnézni:

Kapcsolódó
Nagylemezre és önálló koncertre készül idén a székesfehérvári Pitypang zenekar

Nemcsak a dalai, a neve is fülbemászó a Pitypang zenekarnak. A hat évvel ezelőtt összeállt, minőségi, vidám gyerekzenét alkotó formáció székesfehérvári, Fejér megyei tagokból áll. Énekes-frontemberükkel, Matkó Zsuzsannával beszélgettünk.  

Borítókép: YouTube/Pitypang Zenekar
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek