1 évnél régebbi cikk

Dobd fel a megjelenésedet változtatható óraszíjakkal!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pixabay/JINHYUK_SEO
Dobd fel a megjelenésedet változtatható óraszíjakkal!

Az okostelefonok után az okosórák kora is beköszöntött, és ma már sokan használják ezeket az intelligens eszközöket nemcsak az egészségük érdekében, a fittségük mérésére, hanem a telefonokhoz hasonlóan sok minden másra is.

Szereted az okosórát, de úgy érzed, nem minden megjelenésedhez illik? Amennyiben egy Apple Watch boldog tulajdonosa vagy, ez többé nem lehet akadály, hiszen a könnyen cserélhető és változatos szíjaknak köszönhetően akár naponta többször is változtathatod a kinézetét. Milyen előnyöket kínálnak az Apple Watch szíjak? Milyen modellek közül válogathatsz? Mutatjuk!

Fő a változatosság!

Jelentősen eltérő ízléssel rendelkezünk, de az általunk végzett tevékenységek is változatosak, így ami az egyikünknek megfelel, az a másiknak nem. Nem is szükséges, ugyanis a cserélhető, több stílusú Apple Watch szíjaknak köszönhetően akár elegáns, akár sportos, akár hétköznapi megjelenésre vágysz, biztosan találsz az ízlésednek, hangulatodnak megfelelő kiegészítőt az órádhoz. 

Választhatsz hagyományos óraszíjnak megfelelő, szövetből készült Apple Watch pántot, de a színes szilikon vagy milánói acél, esetleg elegáns fémszíjak is tökéletesek lehetnek munkába, színházba vagy bármilyen alkalomra, így semmikor nem kell otthon hagynod kedvenc órádat. A szivárvány színeiből választhatsz, így minden öltözékhez passzolhat.

A kompatibilitás lényeges szempont

Az sem probléma, ha nem a legújabb széria valamelyik modellje a tiéd, ugyanis az Apple úgy alkotta meg az okosórákat és szíjakat, hogy azok visszafelé is kompatibilisek legyenek egymással. Így ha az első széria egyik darabja a tiéd, ahhoz is találsz a legutolsó divatnak megfelelő pántokat. 

Az okosórák úgy illenek minden csuklóra, mintha egyedileg készültek volna. Minden szériához 2 méret, egy férfi és egy női készül, ami az első 3 széria esetében 38 és 42 mm-t, a 4-6-osnál 40 és 44 mm-t, a 7.-től 41 és 45 mm-t jelent. Mindegyik garantáltan kényelmes és tartós viseletet biztosít. 

A szíjak közül S, M és L méretekben válogathatsz, így biztosan megtalálod a tökéleteset. Vásárlás előtt mindig ellenőrizd, hogy a megfelelő méreteket választottad-e.

Váltogasd kedved szerint!

A szíjak cseréjével egészen más stílust, megjelenést adhatsz az okosórádnak, jól illeszthető sportos viselethez, tevékenységhez éppúgy, mint az elegáns megjelenéshez. És az sem okoz majd gondot, ha kevés időd marad elkészülni egy esemény előtt, és más stílusú órát vennél fel, hiszen a szíjak cseréje egyszerű és gyors. Minden típusnak megvan a módszere, de egyikhez sem kell semmilyen szerszám vagy bonyolult módszer. 

Igazi kaméleon lehetsz az Apple Watch-oddal a könnyen cserélhető csuklópántok jóvoltából, akár napjában többször is váltogathatod a pillanatnyi ízlésednek, hangulatodnak megfelelően. Sportoláshoz éppúgy találsz megfelelő anyagú és jól szellőző szíjat, mint irodai munkához, kiskosztümhöz vagy öltönyhöz. 

Kizárólag eredeti szíjat vásárolj, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés sem a méretezést, sem a tartósságot illetően, és ne kelljen bosszankodnod.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek