5 hónapnál régebbi cikk

Őszi színekben pompázó csizma – idén ezek a modellek a legdivatosabbak!
Fehérvár Médiacentrum fotója
ccc.eu/hu
Őszi színekben pompázó csizma – idén ezek a modellek a legdivatosabbak!

Az ősz a színek kavalkádjáról szól. Elég csak kinézni az ablakon, megfigyelni a hulló falevelek táncát, és máris nyilvánvalóvá válik, hogy a természet ezekben a hetekben ölti fel legszínesebb ruháját, amit aztán szépen le is vet végül.

Mindenesetre ez a színpompás környezet a csizmák felhozatalában is megmutatkozik, mert még jó, hogy a divattervezőket is újra és újra inspirálja ez a nem mindennapi természetes színösszeállítás.

Melyek az idei ősz legszebb színei?

De, hogy a tárgyra térjünk, minden évben akadnak olyan árnyalatok, amik jönnek, látnak, és aratnak. Na, ez 2023-ban is így alakult. A bézs csizma az elsők között szerepel. A megjelenése egyet jelent a divatossággal és a stílusossággal. De vajon miért, miből lett a cserebogár?

A bézs nem mindig mozgatott meg ennyi embert. Akadtak periódusok, amikor kifejezetten a háttérbe szorult. Most mégis olyan, mintha az elhanyagoltság éveit félresöpörve nagyobb figyelmet vonzana, mint bármelyik másik árnyalat. Nos, valószínűleg annak köszönheti ezt a sikersztorit, hogy alapvetően egyszerű árnyalat, nyilván nem pejoratív értelemben. Amíg azonban a trendet nagyban alakíthatja a kombinálhatóság, valamint a kontrasztosság, addig óriási jelentősége van annak, hogy egy szín mennyire domináns, vagy éppen lágy, finom és variálható.

Nincs gond az erőteljes árnyalatokkal sem, viszont ezek nehezebben házasíthatóak össze más színekkel, azaz a kontrasztosság elvét nem érvényesíteni. Ezzel szemben, mint ahogy az a CCC széles választékában is megmutatkozik, a bézs azon túl, hogy ezernyi módon variálható, valójában egy színcsoportot takar, nem egyetlen árnyalatot. Na, és ezen a ponton válik ténnyé, hogy a bézsben sokkal több rejlik annál, mint amire a legtöbben ezidáig gondoltak.

Három fő árnyalatról érdemes beszélni az esetében, de itt jegyezzük meg, hogy ennél jóval több variációja ismert. A szürke tulajdonképpen az elegancia megtestesítője. A rózsaszín kellemet, nőiességet sugároz. Míg a barna, nos, a barnára később még visszatérünk. S akkor ez csak három a számtalan bézs alternatíva közül. Dióhéjban ezért nem unalmas szín, s ezért az ősz sztárja, mert ahogy a faleveleken a bordó, barna számtalan színben feltűnik, úgy a bézs is ezt a fajta sokszínűséget hozhatja magával, csak éppen a lábbelik világába.

Az örök klasszikus még mindig megunhatatlan!

Fentebb szóba hoztuk a bézs barnás variánsát, ami kellően népszerű. Ám ezen a ponton a barna külön méltatást érdemel, ahogy arra a CCC online felületén sorakozó barna csizma paletta is felhívja a figyelmet. Ez az az árnyalat, ami mindig is egyet jelentett az ősszel. Nem csoda, hogy ez az a szín, amit nem éri meg kihagyni a tervezésből.

Az őszi cipők egyik legkedveltebb alapanyaga a bőr, s hogyhogy nem, a bőr alapszíne a barna. Hogy mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás, avagy a bőr barnasága miatt vált népszerűvé ez az árnyalat, vagy fordítva, nem tudhatjuk. De az biztos, hogy e két terület kombinálásával pláne ütős végeredmény érhető el.

Online vagy offline vásárlás?

Aki pontosan ismeri a saját csizmaméretét, annak az internetes vásárlás kényelmes és gyors alternatívaként szolgálhat. Ugyanakkor, aki bizonytalan abban, hogy melyik az a variáns, ami lábakra szabott tökéletességet ígér, annak a legjobb felkeresni a CCC üzletét, országszerte ez számtalan városban megvalósítható. Így viszonylag tempósan és könnyedén pont tehető a beruházás végére, lévén pár lépés után egyértelművé válhat, hogy melyik az a méret, ami maximális komfortot, egyúttal maradéktalan biztonságot, stabilitást kínál még csúszós időben is.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek