4 évnél régebbi cikk

Négy furcsa cipőtrend 2020 tavaszán
Négy furcsa cipőtrend 2020 tavaszán

Alig várjuk, hogy az első tavaszi napsugarak előbukkanásával a sarokba hajítsuk a nehéz csizmákat és vidámabb, könnyedebb, akár színesebb lábbeliket öltsünk. A 2020-as szezon tarka divatkínálatában rábukkantunk pár meghökkentő darabra.

Vaskosan vagy könnyedén?

Oké, a patacipők egy ideje újra reneszánszukat élik. A virágminta is egyértelműen passzol a tavaszhoz. De kilógó zokni??? És papucs??? Nehéz elképzelni, milyen szituációban éreznénk magunkat felszabadultnak és stílusosnak egy ilyen összeállításban.

Erőteljes és sportos

Az úgynevezett sneakerek, a sportos utcai cipők ezúttal látványos neonszínekben pompázva virítanak felénk az üzletek polcain. Meg persze, ha akarjuk, akkor a lábunkon is. A masszív talpra még megvan a magyarázat, de az agyoncipőfűzőzött megoldást már nehezebb megfejteni. Mondjuk, kibogozni is.

Szögletesen, szabályosan

Fehér cipőnek az esküvőn kívül túl sok létjogosultsága nincs. Legalábbis e cikk túlzottan praktikusan gondolkodó szerzője szerint biztos nem. Amúgy pedig ez a szögletes, hosszú cipőorr az, ami tipikusan mindenbe beakad, és jó nagyot lehet benne orra esni. Mindettől függetlenül, ez a cipő legalább jól néz ki. Tényleg.

Pántok, virágok, színek

A szandál zoknival párosítás előtt továbbra is értetlenül állunk. Ellenben a vidám színek kifejezetten vonzóak a tavasz közeledtével. Az összevissza csavart pántok már az évszak melegebb, nyárközeli napjait idézik, amire jó még csak rágondolni is. Úgyhogy ezek a darabok tulajdonképpen jöhetnek.

Borítókép: popsugar.com
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek