1 évnél régebbi cikk

Ingyenes gyermek-elsősegélynyújtó oktatást szerveznek Fehérváron
Ingyenes gyermek-elsősegélynyújtó oktatást szerveznek Fehérváron

A gyerekkori balesetek megelőzése és elsősegélynyújtás céljából tart oktatást az Egészségfejlesztési Iroda április 6-án, csütörtökön 16 órától a Gárdonyi Géza Művelődési Házban. A képzésen ingyenes a részvétel, bejelentkezni április 3-án és 4-én, hétfőn és kedden telefonon lehet.

Sokak által régóta várt programmal készül a székesfehérvári Egészségfejlesztési Iroda: az interaktív elsősegélynyújtó-oktatáson olyan elméleti és gyakorlati ismereteket sajátíthatnak el a résztvevők, amelyekkel hatékonyan tudják kezelni a gyermekeknél hirtelen fellépő, riasztó tünetekkel járó állapotokat. Megtanulják többek között az eszméletlen beteg ellátását, az újraélesztést, a baleseti, belgyógyászati állapotok, sérülések kezelését, a légútba került idegentest eltávolítását és a mentők szakszerű hívását.

Résztvevőket korlátozott számban tudnak fogadni, ezért bejelentkezést kérnek április 3-án, hétfőn és 4-én, kedden 8.00 és 16.00 óra között a +36 70 455 9930-as telefonszámon. A nagy érdeklődésre való tekintettel az Egészségfejlesztési Iroda az áprilisi után további három alkalommal, júniusban, szeptemberben és novemberben is szervez majd gyermek-elsősegélynyújtó oktatást.

Borítókép: pixabay.com/jarmoluk
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek