10 hónapnál régebbi cikk

Új ház, minél gyorsabban? Így érheted el!
Fehérvár Médiacentrum fotója
europabau.hu
Új ház, minél gyorsabban? Így érheted el!

A házépítés a jelenlegi építőipari helyzetben akár hosszú évekig is elhúzódhatnak, amely nagyban megnehezíti az új házra várók életét. Mi is a gyors építkezés titka és hogyan segít a generálkivitelezés? Mutatjuk!

Mennyi idő alatt épül fel egy ház?

Egy családi ház Magyarországon jelenleg körülbelül 2 év alatt készül el, azonban az alapanyag és szakember hiánynak köszönhetően jóval több időt is igénybe vehet napjainkban. Ráadásul a szakemberek is folyamatosa csúszásban vannak a túltelítettség miatt, így még akkor sem vehető biztosra, hogy elkezdődnek a munkálatok, amikor közeledik a megbeszélt időpont, hiszen mindig lesz egy sürgősebb projekt a magát túlvállaló építők számára.

Ezért érdemes a generálkivitelezés mellett dönteni!

Generálkivitelezés mellett azonban jóval gyorsabban és könnyebben megy az új ház megépítése. Ekkor ugyanis az olyan generálkivitelező cégek, mint például az Europabau, saját maguk vállalják el a projektet, erőforrásaikhoz mérten, így előre meghatározott határidők szerint dolgozhatnak.

Gondolj csak bele! Egy ilyen tapasztalt, építőipari körökben jártas cég egészen biztosan fel van készülve az építőanyag hiányra, így biztosítja az építőanyagok forrásának biztonságát. Emellett nekik nem kell várniuk különféle szakemberekre, hiszen a generálkivitelezés lényege, hogy minden szükséges szakma egy cég alatt van. Így ennek köszönhetően egy családi ház 12 hónap alatt is felépül.

Generálkivitelező Budapest kerületeiben? Ezért fontold meg budapesti építkezés esetén!

generálkivitelező Budapest kerületeiben egészen biztosan jó döntés. Fővárosunkban ugyanis az építkezés rendkívül bonyolult a nagy forgalomnak, a szűk utcáknak, a különféle jogszabályoknak és a rengeteg lakónak köszönhetően, amiben laikusként valószínűleg elvesznél.

Egy generálkivitelező Budapest környékéről viszont biztosan ismerik a házépítés akadályait és nehézségeit, így már felkészülten érkezik meg a terepre, hogy felépítse leendő otthonodat. Egy ilyen sűrűn lakott területen szakembereket találni is nehéz, így képzeld el, mekkora könnyebbséget jelenthet számodra, ha nem kell hosszú stresszes órákat telefonálással tölteni, hogy hátha akad egy-egy szabad szakember számodra.

A gyors házépítés tehát manapság szinte lehetetlen a megfelelő tervezés, szervezés és szakembergárda nélkül, amelyet mi más tudna biztosítani neked, mint a generálkivitelezés? Egy generálkivitelező Budapesten való építkezés során is sokat segíthet, így garantáltan hamar elkészül az áhított otthon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek