2 hónapnál régebbi cikk

Biztosítsd a nyugalmadat zárt WPC kerítéssel!
Fehérvár Médiacentrum fotója
wpcnagyker
Biztosítsd a nyugalmadat zárt WPC kerítéssel!

A zárt kerítések kizárják a kíváncsi tekinteteket, biztosítják, hogy otthonainkat szabadon élvezhessük, akár bent tartózkodunk, akár a teraszon, a kertben, legyen az egy forgalmas utcában vagy egy szomszédokkal sűrűn körbevett helyen. 

A kerítések kezdetben az állatok elkóborlását voltak hivatottak megakadályozni, majd később a vagyonos emberek tulajdonát védték, illetve jólétüket jelképezték, ma pedig a magántulajdon és a magánélet védelmét szolgálják. Készülhetnek klasszikusan fából, fémből, de mind többen szavaznak a gondozásmentes anyagokra.

Azoknak, akik a fa szépségét szeretnék viszontlátni, ugyanakkor nem akarják évente csiszolni, festeni, a WPC lesz a tökéletes megoldás, ezen belül is 2 lehetőség van: a zárt WPC kerítés léc, illetve a hézaggal rakott. Lássuk, miért és milyen esetben jó választás a kompozit anyagú zárt kerítés!

Milyen az ideális kerítés?

A kerítéseknek ma számos változata létezik, hiszen amellett, hogy a tulajdon és a magánélet védelmét szolgálják, nagyszerűen kiegészítik az épület stílusát, hangulatát, valamint esztétikai többletet biztosítanak. 

Az előző generációk számára még nem okozott gondot a kerítések időről időre történő felújítása, hiszen más volt az élet ritmusa, a javítás hozzátartozott a mindennapokhoz. 

Ma már kevés szabadidővel rendelkezünk, és azt másképp töltjük, sokan nem szeretnek és nem is akarnak barkácsolni, kerítést javítani, festeni. De szerencsére a korszerű, gondozásmentes anyagoknak köszönhetően erre nincs is szükség. A kerítésrendszerek jóvoltából pedig nemcsak szakemberek által készülhet tetszetős éptmény, hanem magunk is lecserélhetjük a régi, kopott léceket faerezetes WPC-re, amellyel nem lesz gondunk 15-20 évig.

Nyitott vagy zárt?

A hagyományos, a lécek között hézaggal rakott kerítések jó megoldást jelenthetnek, amennyiben nem zavar, ha belátnak. De egy forgalmas utcán vagy egy buszmegálló előtt, kíváncsi szomszédok mellett zavaró lehet, ha nem tudsz elbújni a leskelődő tekintetek elől. 

A tökéletes privát szféra megteremtését garantálják a zárt kerítésrendszerek, amelyek teljes takarást biztosítanak, megakadályozzák az átláthatóságot, kizárják a külvilágot. Zárt kerítések mellett nyugodtan napozhatsz, strandolhatsz, illetve élvezheted a terasz, a kert előnyeit, se a szomszédok, se idegenek nem fognak zavarni. 

Miért jó választás a WPC zárt kerítésrendszer?

A WPC zárt kerítések nemcsak a magánszférád védelmét garantálják, de esztétikusak és rendkívül tartósak is, így hosszú távon is nagyszerűnek bizonyulnak, rengeteg időt, pénzt és energiát megspórolhatunk velük, viszont nem igényelnek utógondozást. Ráadásul a WPC kerítéslécek nem szálkásodnak, ellenállóak az időjárás viszontagságaival és a farontó rovarokkal szemben, nem fakulnak, nem vetemednek.

Telepítése egyszerű és gyors, ugyanis a kerítésrendszer minden szükséges elemet tartalmaz, illetve felújítás esetén akár a meglévő kerítésvázra is rögzíthető.

Nyugalmad és a karbantartás elkerülése érdekében válaszd a WPC zárt kerítésrendszert!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek