10 hónapnál régebbi cikk

Két hét alatt bontott le és lopott el öt lóboxot a Fejér vármegyei férfi
Fehérvár Médiacentrum fotója
Police.hu
Két hét alatt bontott le és lopott el öt lóboxot a Fejér vármegyei férfi

A munkálatok alatt a férfi a tanyán lévő, lakattal zárt irodahelyiségbe is bejutott, hogy ott megszálljon.

A Bicskei Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 35 éves mányi férfival szemben - írja a police.hu. A nyomozás adatai szerint az elkövető 2023. május 1. és június 1. közötti időben egy tanya istállójából öt darab lóboxot szedett szét és lopott el, valamint a tanyán lévő, lakattal zárt irodahelyiségbe is bejutott, hogy ott megszálljon.

A feljelentő, amint észlelte a sérelmére elkövetett bűncselekményt - mellyel hozzávetőleg kétmillió forint kára keletkezett -, riasztotta a rendőröket. A bicskei nyomozók még aznap azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőt, aki helyszíni kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Elmondta azt is, hogy a vasanyagot méhtelepen eladta, az abból befolyt összeget pedig felélte.

Az eljárás során, kármegtérülés érdekében a rendőrök lefoglalták a gyanúsított autóját, majd miután banki bizonylattal igazolta a sértett kárának megtérítését, a járművét visszaadták.  

A nyomozók az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban az ügyészségre továbbították.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek