9 hónapnál régebbi cikk

Elektromos rollert lopott Székesfehérváron, keresi a rendőrség
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Elektromos rollert lopott Székesfehérváron, keresi a rendőrség

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

Székesfehérvári Rendőrkapitányság lopás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettessel szemben - írja a police.hu. A rendelkezésre álló adatok szerint a fotókon látható elkövető még 2023. június 19-én eltulajdonított egy közlekedési táblához lánccal rögzített elektromos rollert Székesfehérvárról, a Petőfi Park mellől.

Az ismeretlen személyazonosságú férfi 50 év körüli, körülbelül 170-180 centiméter magas, zömök testalkatú, őszes hajú. A férfi a bűncselekmény elkövetésekor fekete és mályva színű csíkos teniszpólót, vajszínű rövid nadrágot és fekete papucsot viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek