10 hónapnál régebbi cikk

Előbb Velencén alkatrészeket, majd Gárdonyban autót lopott, végül lemeszelték gyorshajtásért
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Előbb Velencén alkatrészeket, majd Gárdonyban autót lopott, végül lemeszelték gyorshajtásért

A pusztaszabolcsi tolvaj a térfigyelő kamerák és a sebességmérő felvételei alapján bukott le. Az is kiderült, hogy nem ez volt az első bűncselekmény, ami a számlájára írható.

Nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás ismeretlen tettes ellen a Gárdonyi Rendőrkapitányságon, írja a police.hu.

Múlt csütörtök éjjel a tolvaj előbb egy velencei autókereskedés udvarára beugorva lopott el járműalkatrészeket, majd egy órával később egy gárdonyi autószerviz telephelyére jutott be a drótkerítésen keresztül. Onnan egy Citroen típusú személygépkocsit vitt magával, amit még aznap egy sebességmérő készülék bemért gyorshajtással.

A rendőrök a térfigyelő kamerák, valamint a sebességmérő készülék felvételeinek elemzését követően azonosították a tettest. A 27 éves pusztaszabolcsi férfit másnap elfogták és kihallgatták. A tolvaj beismerte tettét, és az is kiderült, hogy két korábbi eset is hozzá köthető.

A nyomozás  során az ellopott Citroent egy parkolóban, a többi lopott tárgyat a férfi lakhelyén találták meg a rendőrök.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek