Sorozattolvaj Fehérváron: egy nappal korábban is lecsapott a Palotai úti táskarabló
·Bűnügytolvaj·Utolsó frissítés: undefined
Sorozattolvaj Fehérváron: egy nappal korábban is lecsapott a Palotai úti táskarabló
·Bűnügytolvaj·Utolsó frissítés: undefined

Az lett a székesfehérvári férfi végzete, hogy szinte azonnal használni kezdte a lopott bankkártyákat.

Még pénteken számoltunk be arról, hogy a hajnali órákban a Palotai úton egy férfi fellökött egy arra sétáló nőt, majd letépte válláról a táskát és elmenekült. A kirabolt nő a közeli benzinkúton kért segítséget, mert nem tudott a támadója után futni.

A rabló azonban gyorsan lebukott, mert hamarosan több üzletben is vásárolt az elrabolt bankkártyákkal, így a sértettnek érkező tranzakciós SMS-ek és a kamerafelvételek segítségével néhány órán belül azonosították és elfogták.

Az eljárás során azonban kiderült, hogy a Palotai úti tolvaj már egy nappal korábban is lecsapott, derül ki a police.hu hétfői cikkéből. Akkor egy étteremből emelt el egy pillanatra őrizetlenül hagyott válltáskát, amelyben okmányok, bankkártyák, telefonok és egy autó indítókulcsa volt. Ezután is használta a lopott kártyát.  

A székesfehérvári férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett. A rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását, amit a bíróság hétfőn rendelt el.

Kapcsolódó
Rátámadt egy nőre és ellopta a táskáját Fehérváron

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság rablás bűntett miatt indított eljárást egy helyi férfival szemben, aki péntek hajnalban támadt rá egy nőre a Palotai úton. A rabló ellopta a sértett táskáját benne iratokkal, pénzzel és mobiltelefonnal.

Borítókép: police.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek