8 hónapnál régebbi cikk

Okok, amiért érdemes unisex órát viselned
Fehérvár Médiacentrum fotója
pixabay/steinchen
Okok, amiért érdemes unisex órát viselned

Ahogy sok hölgy nem érzi önazonosnak a szoknyát, a magas sarkút vagy bármilyen más olyan ruhadarabot, ami a nőiességet hangsúlyozza, úgy sokan akadnak olyanok is, akik inkább a markánsabb, maszkulinitást sugárzó karórákat részesítik inkább előnyben.

Természetesen ugyanez igaz a férfiak esetében is, csak fordítva.

Közülük viszont a legtöbben eddig nem igazán mertek ilyen kiegészítőket viselni, nehogy az utcán a többi ember megbámulja őket. De manapság, ahogy a társadalmi határok megváltoztak, a férfi-női határok is néhol kezdtek elmosódni, ami a kiegészítők egy teljesen új, különös arcának kialakulásához vezetett, a Buywatch.hu-nál is kapható unisex órák megjelenéséhez. 

Ezeket a ketyegőket úgy tervezték meg, hogy azok esztétikus és sokoldalú stílusú alternatívát kínáljanak mindkét nem számára, és olyannyira népszerűvé váltak, hogy a statisztikák szerint tíz emberből öt, ha teheti, akkor garantáltan uniszex órát választ. A mai cikkünkben pedig felsorolunk néhány okot, amely miatt neked is érdemes egy esélyt adnod ezeknek a kiegészítőknek.

A segítségükkel átélheted a pillanatot

Amikor rápillantasz az általad választott unisex karórára, legyen az akár egy Casio Vintage vagy mondjuk egy ICE STEEL modell, akkor végre átélheted az adott pillanat örömeit, és nem kell folyamatosan amiatt feszengened, hogy mit szólnak majd az utcán sétáló emberek ahhoz, hogy te egy ilyen kiegészítőt viselsz.

Attól, hogy valami unisex, még egyáltalán nem unalmas

Ha megnézed a fentebb is említett webáruház kínálatát, akkor láthatod, hogy az unisex karórák választéka nemhogy nem unalmas, hanem egyenesen változatos és izgalmas. 

Különböző óraszámlappal, tokmérettel és alakkal ellátott modellek közül mazsolázhatsz, amelyek egytől egyig gyönyörűek és rendkívüliek. Sőt, a szíjaik is igazán változatosak, találhatsz köztük nemesacél és bőrszíjat is. 

De egyes kollekciók a tokkal egybeöntött és a különböző színek kombinációjával készült szíjról híresek. Mi szívünk szerint mindegyiket magunkénak tudnánk.

A karórák belseje

Ezek az órák nem csupán a csodás külsejükkel fogják meg az embereket, hanem az egyedülálló, innovatív szerkezetükkel is meglepnek mindenkit. Ennek köszönhetően tehát, ha egy uniszex órát választasz, akkor garantáltan nem kell majd csalatkoznod a pontosságában sem.

Mit érdemes tehát tudni?

Az unisex órák esetében külön előnyt jelent, hogy kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek. Annak köszönhetően pedig, hogy ezek a kiegészítők a megfizethető árkategóriába tartoznak, nyugodtan megengedhetsz belőlük akár több darabot is.

Így pedig már nem fog majd fejfájást okozni az, hogy mégis melyik modellt vásárold meg azok közül, amelyek elnyerték a tetszésedet. Tedd mindegyiket a kosárba, és élvezd ki a viselésüknek minden egyes pillanatát!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek