8 hónapnál régebbi cikk

Pörköltfőzésnek indult, verekedés lett a vége a hétfő estének Fehérváron
·Bűnügyverekedés·Utolsó frissítés: undefined
Pörköltfőzésnek indult, verekedés lett a vége a hétfő estének Fehérváron
·Bűnügyverekedés·Utolsó frissítés: undefined

Minden egy odaégett pörkölttel indult a Palotai úton, majd több csavar után egy mentőben ért véget. Közben még ütésváltás is volt a botcsinálta szakács és az egyik rendőr között.

Egyik olvasónk beszámolója szerint hatalmas balhé kerekedett egy pörköltfőzésből hétfő este a Palotai úton.

Levelében azt írta, hogy az egyik társasház lakója teljesen odaégette a rotyogó fazék tartalmát. A szomszédok nem tudták mire vélni a jókora füstöt, ezért értesítették a tűzoltóságot és a rendőrséget is. 

A pörköltfőző férfi összeszólalkozott a kiérkező rendőrökkel, a szóváltást pedig tettlegesség követte, de a rendőr sem hagyta magát. Az ütésváltás után a pörköltes férfi földre került, ekkor hívtak egy mentőautót is, ahova már megbilincselve tették be.

Kerestük a történtekkel kapcsolatban a rendőrséget. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság válaszából kiderült, hogy tegnap este 17 óra 50 perc körül kaptak bejelentést egy fehérvári társasházból felszálló sűrű füstről. A lakásban élő ittas állapotú, zavartan viselkedő férfi, a kiérkező rendőrökkel szemben agresszívan lépett fel, ezért őt az egyenruhások megbilincselték. A biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak a férfihoz, majd a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Borítókép: PB
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek