8 hónapnál régebbi cikk

Egy ponton múlt a Fehérvár Enthroners nagy sikere
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fehérvár Enthroners
Egy ponton múlt a Fehérvár Enthroners nagy sikere

A fehérvári amerikaifutball-csapat telt ház előtt játszott Bécsben, ahol nem sokon múlott, hogy az egész kontinenst meglepjék váratlan győzelmükkel.

A Fehérvár Enthroners amerikaifutball-csapata az utolsó idegenbeli mérkőzésen a tavalyi bajnok Vienna Vikings csapatát látogatta meg.

Az eredmény: Vienna Vikings - Fehérvár Enthroners 21-20

Az ELF, a kontinensliga alapszakasza utolsó előtti fordulójában az eddig nyeretlen bajnoki címvédő Vienna Vikings ellen kevés esélyük volt, de majdnem nagy meglepetést okoztak.

Úgy tűnik, a csapatnak nagyon jó tett a múlt heti, hazai pályán elért győzelem a Prága csapata ellen. A siker önbizalmat adott nekik, telt ház előtt jól játszottak, kevés pontot kaptak, és nem sokon múlott, hogy az egész kontinenst meglepjék váratlan győzelmükkel.

Az első negyedet 6-0-ra, a másodikat 15-6-ra nyerték a házigazdák. A meccs harmadik szakaszában a fehérváriak fejre állították a papírformát és 14-0-ra hozták ezt a játékrészt! A záró negyedben sem ott, sem itt nem esett több pont, de a székesfehérvári színekben játszókat így is elismerés illeti.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek