7 hónapnál régebbi cikk

Fehérvári biciklitolvajt keresnek a rendőrök
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Fehérvári biciklitolvajt keresnek a rendőrök

Nem sokkal hajnali öt óra előtt ment be egy Móri úti társasház udvarára két hete, ahonnan egy fekete bringával távozott.

Lopás miatt keresnek egy férfit a rendőrök, írja a police.hu. Az ismeretlen férfi augusztus 14-én hajnali 4 óra 43 perckor bement Székesfehérváron, a Móri út 52. szám alatti társasház csukott, de nem zárt kapuján, és az udvarról eltulajdonított egy fekete színű kerékpárt.

Az ismeretlen személyazonosságú férfi körülbelül 35-40 év körüli, vékony testalkatú, a bűncselekmény elkövetésének idején hosszú ujjú felsőt, farmernadrágot és szandált viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

A kerékpártolvajról készült videót itt lehet megnézni:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek