1 évnél régebbi cikk

Menekülés közben lefújta az eladót egy fehérvári áruházi tolvaj
·Bűnügylopás·Utolsó frissítés: undefined
Menekülés közben lefújta az eladót egy fehérvári áruházi tolvaj
·Bűnügylopás·Utolsó frissítés: undefined

Mintha mi sem történt volna, a 33 éves tolvaj két nap múlva megint visszament lopni a székesfehérvári üzletbe. Ekkor kapták el.

Idén januártól április 6-ig összesen tíz alkalommal lopott társával két áruházlánc fehérvári üzleteiből különböző műszaki cikkeket és szeszes italokat 50 ezer forintot el nem érő összegben egy 33 éves férfi, írja közleményében a Fejér Megyei Főügyészség.

A gyanúsított táskájában az egyik bolt eladója még április 4-én szúrt ki egy üveg alkoholos italt. Az eladó megfogta a férfi karját, aki erre spray-vel lefújta, majd a lopott üveggel együtt elmenekült. A férfi két nap múlva visszatért az üzletbe, és újabb szeszes italokat próbált ellopni. Ekkor azonban a dolgozók feltartóztatták, és értesítették a rendőröket, akik őrizetbe vették.

Az ügyészség a sorozatjelleggel elkövetett cselekmények és a férfi személyi körülményei okán bűnismétlés veszélyére hivatkozással tett indítványt a letartóztatására. A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítványnak megfelelően egy hónapra elrendelte a kényszerintézkedést. A döntéssel szemben a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be.

Borítókép: PB
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek