1 évnél régebbi cikk

Horgászfelszerelést és ruhát loptak Székesfehérváron, a rendőrség keresi őket
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Horgászfelszerelést és ruhát loptak Székesfehérváron, a rendőrség keresi őket

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság lopás miatt folytat nyomozást ismeretlen személlyel szemben - írja a police.hu. A rendelkezésre álló adatok szerint a felvételeken látható ismeretlen személyazonosságú nő, valamint a társaságában látható fiatal 2022. december 19-én Székesfehérváron, a Holland fasoron található sportáruházból horgászfelszereléseket, továbbá ruhaneműt tulajdonítottak el.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nő körülbelül 165-170 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor fekete sapkát, arcának eltakarására alkalmas fekete maszkot, fekete szőrmés kabátot, mintás nadrágot és fekete cipőt viselt. A nő társaságában tartózkodó fiatal fiú 15-16 év körüli, hozzávetőleg 160 centiméter magas, molett testalkatú, barna rövid göndör hajú, kerek arcú.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, vagy felismeri a képeken látható személyeket, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek