1 évnél régebbi cikk

Lopás miatt keresnek a fehérvári rendőrök egy férfit
Fehérvár Médiacentrum fotója
Police.hu
Lopás miatt keresnek a fehérvári rendőrök egy férfit

A székesfehérvári nyomozók a lakosság segítségét kérik a felvételeken látható férfi azonosításához.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen személlyel szemben - tette közé a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint a felvételeken látható férfi még 2022. december 2-án 19 óra körüli időben Székesfehérváron, a Palotai úton található bevásárlóközpont műszaki üzletéből az áruvédelmi eszköz eltávolítását követően eltulajdonított egy videójáték - kontrollert, majd a számítógépes tartozékot a ruházatába rejtette és fizetés nélkül távozott az üzletből.

Az elkövetőről felvétel készült, amely alapján a férfi 30-40 év körüli, hozzávetőleg 175-180 centiméter magas, körszakállat visel. A bűncselekmény elkövetésekor fekete sapkát, fekete kabátot, sötétkék pulóvert, sötétkék melegítő nadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, személyazonossága, tartózkodási helye vonatkozásában,  vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek