1 évnél régebbi cikk

Telefont lopott a Palotai úti bevásárlóközpontból, keresi a székesfehérvári rendőrség
·Bűnügylopás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Telefont lopott a Palotai úti bevásárlóközpontból, keresi a székesfehérvári rendőrség
·Bűnügylopás·Utolsó frissítés: undefined

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen - írja a police.hu.

A nyomozás adatai szerint az ismeretlen férfi 2022. április 29-én 14 óra körüli időben Székesfehérváron, a Palotai úton található bevásárlóközpont műszaki és elektronikai szaküzletéből, a biztonsági vezetékek elvágását követően eltulajdonított egy mobiltelefon készüléket.

A bűncselekmény feltétezett elkövetőjéről az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített. A férfi 30-35 év körüli, normál testalkatú, 170-175 centiméter magas, sötét hajú. A bűncselekmény elkövetésekor sötétkék farmernadrágot, sötét színű mintás pólót, továbbá fehér színű, oldalán sötét csíkos sportcipőt viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képeken látható személyt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Telefont lopott

police.hu

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek