7 hónapnál régebbi cikk

Válságos állapotban van a börgöndi repülőbaleset 9 éves sérültje
·Hírekbaleset·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Tények
Válságos állapotban van a börgöndi repülőbaleset 9 éves sérültje
·Hírekbaleset·Utolsó frissítés: undefined

Az égési sérüléseken túl akár a tüdeje is károsodhatott a kislánynak. A gyereket naponta többször műtik az egyik budapesti kórházban.

Naponta többször műtik azt a 9 éves kislányt, aki családtagjaival együtt akkor sérült meg, amikor a Börgöndi Légiparádén vasárnap az autójuk mellett földbe csapódott egy repülőgép. A gyerek szüleinek állapotát stabilizálták a budapesti Honvédkórházban, 10 éves kisfiukat a székesfehérvári kórházban ápolták, de már hazaengedték. A súlyosan megégett kislányt a fővárosi Bethesda Gyermekkórházban kezelik.

A Tényeknek az életveszélyes állapotú gyerek orvosa az egyik műtét után azt mondta, hogy a kislányt lélegeztetik, és akár 6-8 műtét is várhat rá. Dr. Rácz András szerint a kislány tüdeje a belélegzett forró levegőtől és toxinoktól károsodhatott.

A repülőnapra egy somogyi faluból érkező családdal történteken megdöbbentek a helyiek. Mindenki a felépülésükért imádkozik.

A teljes riportot itt lehet megnézni:

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a balesettel kapcsolatban halált okozó légi közlekedés veszélyeztetés gyanúja miatt indított büntetőeljárást, amit szakértők bevonásával folytat.

A börgöndi tragédiáról itt írtunk korábban:

Kapcsolódó
Lezuhant egy repülő: lefújták a légiparádét Börgöndön

A földbe csapódott egy repülőgép a Börgöndi Légiparádén. A gép szinte a földetérés pillanatában berobbant.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek